skylia copy

Με τα σημάδια της επίθεσης στα σώματά τους, δύο αγρότες γλίτωσαν από τα σκυλιά την τελευταία στιγμή – Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία…

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στην αγροτική περιοχή «Πλάγια» Τυρνάβου, δίπλα στην πόλη, αγέλη με δέκα – δεκαπέντε τουλάχιστον άγρια σκυλιά τα οποία επιτέθηκαν σε αγρότες που πήγαν στα χωράφια τους για εργασίες. Προ ημερών τα σκυλιά επιτέθηκαν σε έναν 72χρονο Τυρναβίτη, ο οποίος βρισκόταν στο χωράφι του. Η αγέλη των σκύλων χωρίς θόρυβο έφτασε κοντά του. Ο αγρότης δεν αντιλήφθηκε νωρίτερα την παρουσία τους και τότε αυτά του επιτέθηκαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Τον δάγκωσαν σε όλο το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπο. Ο άτυχος αγρότης κατάφερε να φτάσει μέχρι το αγροτικό αυτοκίνητο και να μπει μέσα. Στη συνέχεια παρά τους έντονους πόνους κατάφερε να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην ίδια περιοχή από την ίδια άγρια αγέλη σκύλων. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν στον 48χρονο αγρότη κ. Γιώργο Αλμπάνη ο οποίος επίσης πήγε στο χωράφι του για εργασίες. Η αγέλη των σκύλων τον πλησίασε ύπουλα χωρίς γαβγίσματα και στη συνέχεια του επιτέθηκε βίαια με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα. Μέσα στη μεγάλη του ατυχία ο 48χρονος πρόλαβε να γυρίσει μπρούμυτα στο έδαφος προφυλάσσοντας έτσι το πρόσωπο, τον λαιμό και την κοιλιακή χώρα αποφεύγοντας και εκείνος βέβαιο θάνατο.

Πηγή:newsit.gr από eleftheria.gr

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…