Ant1_2

 Τις τεράστιες ευθύνες της απερχόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ΔΕΗ, ανέδειξε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας το Σάββατο στην τηλεόραση του ANT1.

Όπως τόνισε ο πρώην υπουργός, με τις ολέθριες επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ μετατράπηκε από μια υγιής εταιρεία με κέρδη 90 εκατ. ευρώ σε μια προβληματική εταιρεία με ζημίες άνω των 900 εκατ. ευρώ το 2018. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα προσπαθεί να αποκρύψει απεγνωσμένα να αποκρύψει τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ, σημείωσε ο Τρικαλινός βουλευτής.

Ο κ. Σκρέκας εξέφρασε, ωστόσο, την αισιοδοξία του ότι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα διασφαλίσει τη διάσωση της ΔΕΗ ως εθνικού αναπτυξιακού πυλώνα.

Η πατρίδα μας, κατέληξε ο πρώην υπουργός, έχει ανάγκη από τρία πράγματα: Ισχυρή ανάπτυξη, πολλές, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των Ελλήνων πολιτών.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…