agor (1)

Την  ενίσχυση των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας με επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ για κλίνες  covid-19 στις ΜΕΘ και 5 εκατομμύρια ευρώ για  προσλήψεις  ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη,  τον Διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη, τον  αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΝΛ Χάρη Τσιλιάκο και  τον  Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Απόστολο Κομνό, παρουσία και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλη Πινακά.

Ο κ. Σερέτης ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για «τη διαρκή στήριξή του προς τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, σε μια εποχή που το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται σκληρά».

«Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων  που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και εκτελεί έργο υπερβάλλοντας εαυτόν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πάνω απ όλα, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της  ανθρώπινης ζωής. Είμαστε παρόντες, συνεργαζόμαστε με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, τους διοικητές των Νοσοκομείων και τον ΕΟΔΥ και με όλα τα μέσα που διαθέτουμε ενισχύουμε το δημόσιο σύστημα υγείας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

agor (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…