famisssis

Τα πρώτα του Γενέθλια Γιορτάζει το Κίνημα Αλλαγής που με την επιμονή των στελεχών της ΔΗΣΥ αλλά και της προέδρου Φώφης Γεννηματά καταδεικνύεται ότι ένα χρόνο μετά το εγχείρημα για κοινή πορεία ευοδώνεται.

Ο νέος πολιτικός φορέας έχει στόχο να εκφράσει και πάλι τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, τη διαχρονική κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης.  Είναι μία κοινωνική βάση,  μαζική και πλειοψηφική. Και αυτός είναι και ο λόγος που ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσουμε. Πάντα όμως με απόλυτο σεβασμό στα στελέχη εκείνα που έχουν δώσει διαχρονικά μάχες για το χώρο και με την εμπειρία τους θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος   μας.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξαν διακυμάνσεις, διασπάσεις καθώς και μια σημαντική διεύρυνση με την είσοδο στο κίνημα νέων στελεχών και επιστροφή παλιότερων  με συνέπεια η πορεία του να είναι θετική και να σταθεροποιείται με βάση τις αρχικές  δημοσκοπήσεις σε ένα ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 10%-12%.

Σημάδι ότι κερδίζει το στοίχημα με την κοινωνία που ήθελε μια δυναμική αλλά και ουσιαστική ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου που έδωσε τόσα πολλά στην πατρίδα και τους έλληνες δηλώνει ο πολιτευτής του κινήματος στο  Νομό Κώστας Φαμίσης  εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι  η απήχηση είναι πολύ μεγαλύτερη κι αυτό θα φανεί όταν διενεργηθούν                    οι εθνικές εκλογές.

Κάτι που άλλωστε αποτελεί κοινή πεποίθηση και της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ και των στελεχών του που εκτιμούν ότι το ποσοστό θα ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις και θα καταλάβει την δεύτερη θέση στις κάλπες όποτε και αν αυτές στηθούν. Αυτή είναι η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε   έξω  στην κοινωνία και ο μόνος τρόπος  είναι: « να είμαστε ενωμένοι ».

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η πορεία του ΚΙΝΑΛ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών και συνάμα ότι οι θέσεις, οι πολιτικές και γενικότερα η στάση του πάνω σε όλα τα ζητήματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και ως εκ τούτου φουντώνει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους πολίτες.

Η ανοδική πορεία συνεχίζεται και ολοένα και περισσότεροι θα έρχονται στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ τονίζει ο Κώστας Φαμίσης εμπνεόμενοι από τις αρχές και τις θέσεις αλλά και την καταλυτική παρουσία και στάση γενικότερα της προέδρου Φώφης Γεννηματά που δίνει καθημερινά μάχες για το καλό της χώρας και των συμπατριωτών μας.
Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

– Πολιτευτής : του  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   ΑΛΛΑΓΗΣ  – ΚΙΝ.ΑΛ –  ( ΠΑΣΟΚ) .
– Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ ( ΤΕΦΑΑ) Τρικάλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  στο Γνωστικό Αντικείμενο «ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»
– Ιστορικός: Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιστορίας Φιλοσοφίας. – Ερευνητής.                                           
– Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας. ( Ε.Ο.Σ.Κ..)
– Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου : HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…