Skrekas Kostas 15

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το κάλεσμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισφοράς από τους Υπουργούς, Υφυπουργούς και Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του 50% των αποδοχών Απριλίου και Μαΐου στον ειδικό λογαριασμό για τον COVID-19:

«Η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναδεικνύει την υποχρέωση που έχει ο πολιτικός κόσμος της χώρας να αναλάβει το δικό του μερίδιο στις θυσίες που απαιτούνται για να καταφέρει η πατρίδα μας να βγει όρθια από τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ξεπεράσουμε την ανεπάντεχη κρίση που δοκιμάζει το έθνος μας. Ύψιστη προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της δημόσιας υγείας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Δεν πρέπει ούτε μια στιγμή να ξεχνάμε ότι απέναντι στον κίνδυνο του COVID-19 είμαστε όλοι ίσοι. Με ενότητα, πειθαρχία και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να νικήσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό και να κτίσουμε ένα μέλλον πιο αισιόδοξο και φωτεινό για όλους μας.»

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μια μοναδική ορχήστρα για μια μοναδική συναυλία! Το μουσικό σύνολο  Ricciotti από την Ολλανδία στην Καλαμπάκα!

26 Οκτωβρίου 2023 – 17:00 , ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Το σύνολο Ricciotti είναι μια συμ…