doulalas

Αγαπητοί συνδημότες μου, φίλες και φίλοι.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές και με τη ψήφο σας με στείλατε για 3η συνεχόμενη φορά εκπρόσωπό σας στο Δήμο Πύλης.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και η ανταπόκρισή σας στην προσπάθεια μου, δικαίωσε την πεποίθησή μου ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσω την αγάπη που περιβάλλατε στο πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες, καθώς με στηρίξατε μέσα από την καρδιά σας με συναίσθημα και ενθουσιασμό και με δυναμώσατε με τη συμπαράστασή σας σε έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας, τον οποίο δώσαμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά. Η φιλοδοξία μου ήταν μία και μοναδική, να καταθέσω την ίδια μου τη ψυχή στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο του Δήμου Πύλης.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου επιλέγοντάς με για τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, μια θέση ευθύνης που έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη. Μια θέση που έχω υπηρετήσει και στο παρελθόν και θεωρώ ότι έχω την εμπειρία ώστε να ανταπεξέλθω και πάλι στις προσδοκίες των συνδημοτών μου. Απ’ την πλευρά μου, σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας, στην προσπάθειά μου να σας εκπροσωπήσω άξια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους – Τοπικούς Συμβούλους καθώς και στους μη εκλεγέντες για τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον ωραίο αγώνα.

Παραμένω δίπλα σας… συνεχίζουμε μαζί… διαμορφώνουμε το αύριο της ζωής μας. Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό.

Κωνσταντίνος Δούλαλας

Αντιδήμαρχος Δήμου Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Παναγιώτας Μανταλιά-Μουρκάκη για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

«Το όνειρο του να αλλάξει ο κόσμος, να γίνει καλύτερος, όσο κι αν φαίνεται ουτοπικό, είναι…