papaefthimiou

Η ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή, έχει προφανώς να κάνει με την προσπάθεια εκλογής, αλλά θα ήταν άδικο για όποιον βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αλλά και για τον κόσμο που περιμένει το κάτι παραπάνω, να μείνει μέσα στα στενά αυτά όρια.

Για μένα προσωπικά είναι μια ευκαιρία. Να γνωρίσω ανθρώπους, να ενημερωθώ ακόμη περισσότερο για όσα συμβαίνουν γύρω μου, να δώσω απαντήσεις σε όσους έχουν τη διάθεση να με ακούσουν.

Στα πλαίσια αυτής της «ευκαιρίας» λοιπόν, είχα την τύχη να συναντήσω νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν. Θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και να τον οδηγήσουν μπροστά, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τις οικογένειές τους. Ανθρώπους που επιλέγουν μία διαφορετική προσέγγιση του επιχειρείν, με στροφή στον πρωτογενή τομέα, με καινοτόμες ιδέες, με νέους ορίζοντες στον τουρισμό, με startups. Ανθρώπους που θέλουν να ξεκόψουν από το χρεοκοπημένο μοντέλο του χθες, που έχει φέρει το 50% των ανέργων του Νομού μας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, να ανήκει στις πιο παραγωγικές ηλικίες.

Αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να τους στηρίξουμε. Έμπρακτα. Χωρίς πολλές κουβέντες. Πέρα από προεκλογικές υποσχέσεις. Και αυτό είναι κάτι που δεσμεύομαι προσωπικά για την επόμενη μέρα. Ότι θα είμαι δίπλα τους και θα δώσω τις μάχες, για να γίνει πιο εύκολη και βατή η προσπάθειά τους.

Μέσα από το «Σχέδιο Ελλάδα» το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει μία ολοκληρωμένη πρόταση για την στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας. Που θα βασίζεται στην ποιότητα των ανθρώπων. Σε εκείνους που προχωρούν μπροστά, χτίζοντας πάνω στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε τόπου και ταυτόχρονα θα δημιουργούν νέες αξίες και θα μετασχηματίζουν τους παραδοσιακούς κλάδους, οδηγώντας τους σε νέα μονοπάτια, σε νέο πλούτο.

Μιλάμε επί της ουσίας για μια νέα οικονομία που θα προχωρά μέσα από μία λειτουργική καινοτομία, με κίνητρα για τους νέους ανθρώπους, για να σταματήσει επιτέλους το brain drain που υπονομεύει το μέλλον όλης της χώρας, αλλά και του τόπου μας.

Ήρθε η στιγμή να γίνουν τα βήματα που θα αλλάξουν την Ελλάδα. Το Κίνημα Αλλαγής έχει δείξει την αποφασιστικότητά του προς αυτή την κατεύθυνση. Μαζί με τους νέους που αγωνίζονται, που δημιουργούν, που επιχειρούν. Και να είναι σίγουροι πως προσωπικά θα είμαι εκεί. Αρωγός στην προσπάθεια να αλλάξουμε τη χώρα. Στην προσπάθεια να αλλάξουμε τον τόπο μας. Για τα Τρίκαλα που επενδύουν στο μέλλον.

 

Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

Υποψήφιος Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα μεικτά κλιμάκια των γεωπόνων, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα 32 μεικτά κλιμάκια που συγκροτήθηκα…