peripoliko_1

Οι γονείς κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ και θα μεταφερθούν στην Κρήτη όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος τους για αρπαγή ανηλίκων και παραβίαση των όρων επιμέλειας για να οδηγηθούν την Εισαγγελία Ηρακλείου 

 Σε περιοχή της Λάρισας εντοπίστηκαν ο 30χρονος Έλληνας και η 26χρονη Αλβανίδα σύζυγός του που άρπαξαν τα τέσσερα παιδιά τους από τους παππούδες τους, οι οποίοι είχαν την κηδεμονία και την επιμέλειά τους στο Ηράκλειο!

Οι γονείς κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ και θα μεταφερθούν στην Κρήτη όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος τους για αρπαγή ανηλίκων και παραβίαση των όρων επιμέλειας για να οδηγηθούν την Εισαγγελία Ηρακλείου. Τα τέσσερα κοριτσάκια τους ηλικίας 3 ως 7 χρόνων είναι καλά στην υγεία τους βρίσκονται υπό την προστασία της Αστυνομίας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

 Για να εντοπιστούν οι γονείς και τα παιδιά, η Αστυνομία είχε στήσει επιχείρηση με μπλόκα σε λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα σε όλη την Ελλάδα, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είχαν διαφύγει από την Κρήτη με το πλοίο της γραμμής. Η έρευνα για την πρωτοφανή υπόθεση αρπαγής έφερε καρπούς, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. ότι το ζευγάρι και τα παιδιά του είχαν φύγει από την Κρήτη.

Η επιμέλεια των παιδιών είχε αφαιρεθεί από την Πρόνοια σε συνεργασία με την Εισαγγελία, για λόγους που έχουν σχέση με την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού και την είχαν αναθέσει των παιδιών στους συγγενείς του πατέρα. Οι γονείς τα έβλεπαν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, όπως το απόγευμα της Παρασκευής που πήγαν στο σπίτι των παππούδων στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και τα πήραν για να τα πάνε βόλτα. Όμως, δεν επέστρεψαν και ο παππούς υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία ότι ο γιος του και η σύζυγός του εξαφανίστηκαν μαζί με τις κορούλες τους.

Πηγή: protothema.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …