Arxi Apokriatiko parti Mouria (25)

Μετά από 17 συναπτά έτη «χειμέριας νάρκης» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουριάς και με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του Δ.Σ., βγαίνει και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα πολύ δυναμικά και με όρεξη για δουλειά, δείχνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση.

Σήμερα το απόγευμα στις 4:00 διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μία πολύ όμορφη αποκριάτικη εκδήλωση στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας, με κεντρικό άξονα τα παιδιά, με τον κόσμο να κατακλύζει κυριολεκτικά τον χώρο, δημιουργώντας μια κοσμοπλημμύρα για τα πολιτιστικά δεδομένα του χωριού.

Μικροί – μεγάλοι, φορώντας το πιο ζεστό τους χαμόγελο και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου, πέρασαν ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα, διασκεδάζοντας σε αμιγώς αποκριάτικο κλίμα, καμαρώνοντας, οι μεγαλύτεροι, τους μικρούς καρναβαλιστές, που συνεπικουρούντος και του καλού καιρού, γέμισαν την αυλή του Σχολείου, σκορπίζοντας παντού τη χαρά τους με τις παιδικές τους ιαχές & το ξέφρενο παιχνίδι, γεμίζοντας αισιοδοξία τις καρδιές όλων.

Την παράσταση, όπως ήτο φυσικό σε μια τέτοια εκδήλωση, έκλεψε ο μάγος «Konstantin» με τα περίφημα & αξιοπερίεργα μαγικά του κόλπα, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση πλαισίωσε & ένας μακροσκελής μπουφές με κάθε λογής εδέσματα, που με περίσσια χαρά & δεξιοτεχνία ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού, ενώ δεν έλειψαν βέβαια & τα κλασικά σουβλάκια & λουκάνικα, που συνοδεύτηκαν από ντόπιο κρασάκι.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου & δημ. σύμβουλος κ. Β. Καλύβας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουριάς κ. Δ. Γιαννουλάκος, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, οι δύο επικεφαλής της Αντ/σης κ.κ. Θ. Χήρας & Β. Τσιούτσιας, καθώς & η Αντ/δρος του ΟΚΠΑΔ κα Χαρά Καλιώρα.

Παραβρέθηκαν ακόμα ο Αντ/ρχος Αγρ. Ανάπτυξης & Υγείας κ. Κ. Ζούρτος & ο δημ. σύμβουλος κ. Δ. Μάντζιος.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης…Κ. Μαράβα, Σωτ. Αγγέλη, Θ. Μπάγκο, Μάκα Χριστίνα, Μαριάνα Γάτσιου, Αλ. Μπαλωμένο, «ΤΣΙΝΑΣ», την Ενορία Ταξιαρχών Μουριάς, καθώς και όλες τις γυναίκες του χωριού, για τα ωραία τους εδέσματα.

Apokriatiko parti Mouria (2)

Apokriatiko parti Mouria (3)

Apokriatiko parti Mouria (4)

Apokriatiko parti Mouria (5)

Apokriatiko parti Mouria (6)

Apokriatiko parti Mouria (7)

Apokriatiko parti Mouria (8)

Apokriatiko parti Mouria (9)

Apokriatiko parti Mouria (10)

Apokriatiko parti Mouria (11)

Apokriatiko parti Mouria (12)

Apokriatiko parti Mouria (13)

Apokriatiko parti Mouria (14)

Apokriatiko parti Mouria (15)

Apokriatiko parti Mouria (16)

Apokriatiko parti Mouria (18)

Apokriatiko parti Mouria (19)

Apokriatiko parti Mouria (22)

Apokriatiko parti Mouria (23)

Apokriatiko parti Mouria (24)

Apokriatiko parti Mouria (26)

Apokriatiko parti Mouria (27)

Apokriatiko parti Mouria (28)

Apokriatiko parti Mouria (29)

Apokriatiko parti Mouria (30)

Apokriatiko parti Mouria (31)

Apokriatiko parti Mouria (32)

Apokriatiko parti Mouria (34)

Arxi Apokriatiko parti Mouria (25)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Νάκος: Ο «σερ» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο, αλλά περισσότερη δυναμική, ως παράταξη άσκησης εξουσίας

Χρήστος Νάκος…Ένας άνθρωπος, που οι περισσότεροι από εμάς, τον γνωρίσαμε μέσα από τη…