OAST Anoiksi

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Η ΑΝΟΙΞΗ»

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φλεβάρη, μετά από μαζική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε , αποφασίστηκε για  σήμερα Τρίτη 5 Φλεβάρη, στις 2 το μεσημέρι να αναχωρήσει από το χώρο του μπλόκου της Νίκαιας μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα με προορισμό τον Πλατύκαμπο όπου από τις 4 το απόγευμα θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του κόμβου Πλατυκάμπου (ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Παλιάς ΕΟ Λάρισας – Βόλου).

Ταυτόχρονα το ίδιο διάστημα θα κλείσει και η 1η έξοδος των οχημάτων από την ΕΟ  Αθήνας – Θεσσαλονίκης προς Λάρισα. Σε ό,τι αφορά στη νέα πρόσκληση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη για συνάντηση  μαζί του και με εκπροσώπους της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών μεθαύριο Τετάρτη, στη συνέλευση τονίστηκε ότι οι αγρότες επιμένουν στην απόφαση που πάρθηκε στην πανελλαδική σύσκεψη, η συνάντηση να γίνει με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων  υπουργών.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τη συνέλευση υπήρξε επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στον οποίο τέθηκε αυτή η απόφαση της πανελλαδικής σύσκεψης και συμφωνήθηκε να υπάρξει σήμερα Τρίτη απάντησή του.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…