Syriza

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους πρώην βουλευτές, Δριτσέλη Παναγιώτα και Σιμορέλη Χρήστο, τον γραμματέα  και Αναπληρωτή Γραμματέα της ΝΕ Νταούλα Σταύρο και Μπάτζιο Χρήστο, καθώς και στελέχη της τοπικής οργάνωσης Καλαμπάκας, στην λαϊκή αγορά και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Στην διάρκεια της περιοδείας, δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος να ενημερωθούν για τις νέες συνθήκες και την νέα πραγματικότητα, έτσι όπως διαμορφώνεται μετά το lockdown και την υγειονομική κρίση. Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής από την Κυβέρνηση δεν μπορούν να αναχαιτίσουν το δυσμενές κλίμα στην αγορά ενώ έντονα εκφράστηκε η αγωνία του αγροτικού κόσμου για ισχαιμική στήριξη από την Πολιτεία.

Τονίστηκε, δε, ότι  στην οικονομία τα πράγματα θα γίνονται κάθε μέρα και πιο δύσκολα και υπογραμμίστηκε  ότι εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως πολιτικές επιλογές που αφήνουν το αποτύπωμά τους. Έτσι, το δίλλημα γίνεται κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρο. Είτε θα υπάρξουν πρωτοβουλίες και δημόσιες πολιτικές για τη στήριξη της κοινωνίας, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είτε πολιτικές που αξιοποιούν την κρίση ως ευκαιρία για αναδιάρθρωση της οικονομίας και διάλυση της εργασίας.

Τέλος, σημειώθηκε ότι αυτές τις μέρες θα επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων  και την πίεση προς την Κυβέρνηση να αφουγκραστεί την κραυγή αγωνίας των πολιτών.

 

  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

SYRIZA 2 (1)

SYRIZA 2 (2)

SYRIZA 2 (3)

SYRIZA 2 (4)

SYRIZA 2 (5)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

 Ευχαριστήριο αλλά και μηνύματα, από τον Βασίλειο Αγγέλη… 

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά  αποτελέσματα των Περιφερειακών  εκλογών 2023 για τη…