Dimarxeio Pylis

«Κλείδωσαν» τελικά οι θέσεις Αντιδημάρχων με τα πρόσωπα που θα τις υπηρετήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια στη νέα Δημ. Αρχή του Δήμου Πύλης, τις οποίες ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, λίγο-πολύ έχει αφήσει να γίνουν γνωστές. Μαζί τους και οι θέσεις που θα καταλάβουν άλλοι δημ. σύμβουλοι στα άλλα νομικά πρόσωπα του Δήμου και της Προεδρίας στο Δ.Σ…

xatzisΈτσι λοιπόν στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων θα βρίσκεται από την 1η Σεπτέμβρη ο κ. Σωτήρης Χατζής, μία θέση την οποία ο κ. Χατζής βρέθηκε και υπηρέτησε στην πρώτη θητεία του σχήματος «Μαράβα» την οποία και εξ επαγγέλματος κατανοεί πλήρως.

agelisΟ έως πρότινος Αντ/ρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρης Αγγέλης, αναλαμβάνει την πιο χαλαρή, ωστόσο σημαντική Αντιδημαρχία του Πολιτισμού – Αθλητισμού και Υγείας, με τον πολύ κόσμο να αναμένει πολλά από τον ίδιο και την συγκεκριμένη θέση, με το βασικότερο αυτό που όλοι οι άλλοι έχουν και εμείς δεν έχουμε…το πολυπόθητο «Κλειστό Γυμναστήριο», που θα δώσει μία πραγματική αναπτυξιακή ανάσα στο Δήμο Πύλης, ΚΟΝΤΡΑ σε κάποιους καταστροφολόγους, περιτρεχάμενοι του δημ. καταστήματος, που πιστεύουν το αντίθετο;;; Είναι άλλωστε, εκτός από σφοδρή επιθυμία του συνόλου των δημοτών και των πραγμάτων και της λογικής, επιτακτική ανάγκη και δέσμευση του ιδίου του Δημάρχου από την προηγούμενή του ακόμη θητεία.

Αντιδημαρχία επίσης που αν κάποιος την πάρει σοβαρά, είναι αυτή που διαθέτοντας κανείς απλή λογική και νου, μπορεί να κάνει, αυτό που έχει λεχθεί κατά κόρον προεκλογικά, την Πύλη από «πέρασμα», «σταθμό»…

doulalasΤην Αντιδημαρχία της «Καθαριότητας» παίρνει στα χέρια του ένας έμπειρος Αυτοδιοικητικός που κάνει το ντεμπούτο του πρώτη φορά στο πλευρό του Κώστα Μαράβα, ο Κων/νος Δούλαλας, μία θέση την οποία καλά γνωρίζει, αφού ξαναβρέθηκε στα ίδια κατατόπια επί Δημαρχίας Κ. Κουφογάζου.

Μία εξίσου δύσκολη υπόθεση η «Καθαριότηα», καθώς έχει να κάνει με την απλή καθημερινότητα, για την οποία οι δημότες ζητούν όχι πολλά, αλλά τα αυτονόητα, ενώ πολλοί είναι αυτοί, μαζί τους και εμείς, που περιμένουμε να δούμε ΕΑΝ τελικά ο περιβόητος «Κανονισμός Καθαριότητας», που προβλέπει τα πάντα και βάζει, μέσα από τα άρθρα του, το «νερό στ’ αυλάκι», συνθλίβοντας την πάσης φύσεως ατασθαλία που προκύπτει από την μη τήρησή του.

Επομένως ο νέος Αντιδήμαρχος καλείται να «σπάσει» αυγά για να φτιάξει ομελέτα!!! Μία ομελέτα δικής του συνταγής επιτυχίας.  Ίδωμεν…

zourtosΗ Αντιδημαρχία του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, περνάει στα χέρια ενός νέου προσώπου, απ΄τα πολλά που θα δούμε στα έδρανα του νέου Δ.Σ. στον κ. Κ. Ζούρτο, αγρότη στο επάγγελμα, κάτι που του προσδίδει μεγαλύτερη ευθύνη, καθώς εννοείται ότι γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε τις ανάγκες του αγρότη/κτηνοτρόφου-δημότη μας και τις συνθήκες εκείνες που θα πρέπει να διαμορφωθούν επί θητείας του, οι οποίες και θα αποτελέσουν και την αρχή της εξόδου από το τούνελ, των ανθρώπων του μόχθου και του μεροκάματου.

tzanisΚαι ερχόμαστε στην πέμπτη Αντιδημαρχία που εσωκλείει σημαντικούς τομείς, όπως των Οικονομικών και της Πολιτικής Προστασίας με διαχείριση και του στόλου των μηχανημάτων του Δήμου, που στα δύσκολα καλούνται να βγάλουν «το φίδι από την τρύπα». Την νευραλγικής σημασίας αυτή Αντιδημαρχία καλείται να υπηρετήσει ο κ. Άρης Τζάνης, ο οποίος συνάμα θα φέρει και τον τίτλο του «Παρά τω Δημάρχω» Αντιδήμαρχο.

Μία θέση την οποία την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ο Άρης ο Τζάνης, καθώς την υπηρέτησε ξανά και με απόλυτη επιτυχία στην προηγούμενη θητεία «Μαράβα» και στο ξεκίνημά της, σε αρκετές μάλιστα δύσκολες συγκυρίες, όπως πλημμυρικά φαινόμενα, χαλαζοπτώσεις και ακραίες χιονοπτώσεις, απ’ τις οποίες κατά κοινή ομολογία, βγήκε νικητής, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του και σε μια σειρά άλλων δράσεων που ανέλαβε η πρώην δημ. Αρχή, σε έργα που έγιναν ή δρομολογήθηκαν, τα οποία είναι γνωστά και δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε.

Οι υπόλοιπες θέσεις…

nakos  anagnostou   panagou kaliora xara

Στην προεδρία του Δ.Σ. συνεχίζει για άλλη μια νέα θητεία ο κ. Χρήστος Νάκος, στην ΔΕΥΑΠ ο κ. Β. Αναγνώστου, ενώ πρόεδρος στον ΟΚΠΑΔ τίθεται η έως πρότινος πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου, με αντιπρόεδρο την νεοεισερχόμενη κα Χαρά Καλιώρα.

Να ευχηθούμε λοιπόν από την πλευρά μας…»Καλή θητεία» στους νέους Αντιδημάρχους και όλους τους άλλους που αναλαμβάνουν θέσεις διοίκησης στο Δήμο μας και προπαντός «Νου υγιή», όρεξη για δουλειά και οξυδέρκεια επί παντός επιστητού , με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και μόνον το συμφέρον του συνόλου των Δημοτών του Δήμου Πύλης, χωρίς διακρίσεις και εμπάθειες. 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Στα σύνορα με Τουρκία εστίες ευλογιάς αιγοπροβάτων, σε επιφυλακή η χώρα μας

Έχουμε επιβεβαίωση εστιών ευλογιάς προβάτων και αιγών στην Τουρκία, κοντά στα σύνορα της χ…