kinima allagis
Οι κινήσεις πανικού του υπό κατάρρευση κυβερνώντος κόμματος συνεχίζονται…Οι κατ’ εξακολούθηση επιθέσεις εναντίον του χώρου μας , οι οποίες κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες , φθάνουν τώρα να γίνονται προσωπικές , εναντίον του ίδιου του πρώην Πρωθυπουργού , Κώστα Σημίτη .
Δυστυχώς , δεν μας εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη , καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να προϊδεάσει μέσα από δηλώσεις στελεχών του , για το τι πρόκειται να ακολουθήσει ..Πλέον, η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης , έχει συντελεσθεί με κάθε επισημότητα..Στόχος τους, να πλήξουν ηθικά το χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, μιας και δεν κατάφεραν ούτε να τον καπελώσουν, ούτε να τον καπηλευθούν..
Η τακτική τους βεβαίως δεν είναι καινούργια… Κάθε πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ , υπήρξε θύμα ανοίκειων επιθέσεων. Κι αν το βρώμικο ’89, είναι μακρινό , δεν είναι καθόλου μακρινό το 2011 , όταν σέρνονταν οι απαράδεκτες φήμες περί cds και Παπανδρέου, από τον μετέπειτα ακροδεξιό κυβερνητικό τους εταίρο, με τη δική τους ανοχή και γιατί όχι υποστήριξη .Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι οι συκοφάντες τότε καταδικάστηκαν ..Σήμερα, επέλεξαν να χτυπήσουν έναν άλλο πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ , που πέρα από την τεράστια πολιτική του παρακαταθήκη , έμεινε στη συνείδηση του κόσμου και για τη σπάνια σεμνότητα και μετριοπάθεια του.
Η καταδίκη τους σήμερα , θα είναι αποφασιστική , οριστική και αμετάκλητη και θα είναι καταδίκη πολιτική και εκλογική .Έχουμε εμπιστοσύνη στην κριτική σκέψη και τη δημοκρατική συνείδηση του ελληνικού λαού . Γνωρίζουμε ότι δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί ούτε μια μέρα επιπλέον , οποιαδήποτε εξουσία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και την ίδια τη δικαιοσύνη προς όφελός της. Άλλωστε όση λάσπη κι αν εκτοξευθεί, όσο θόρυβο κι αν προκαλέσουν, τίποτα δεν μπορεί να σκεπάσει την παταγώδη αποτυχία τους σε όλα τα μέτωπα και κυρίως την εκκωφαντική σιωπή τους για μια σειρά ζητημάτων όπως :
– Τι συμβαίνει τελικά σχετικά με τις αναφορές για τα 50 εκ ευρώ ξένου μεγαλοεπενδυτή σε σχέση με τα εθνικά θέματα και μέλη του υπουργικού Συμβουλίου ? Εκει λογαριασμοί δεν πρέπει να ανοίξουν ?

-Τι συμβαίνει σχετικα με την αναζήτηση ευθυνών για τους νεκρούς στο Μάτι , πέρα από τις «πλακίτσες» του Πολάκη στη Δούρου ?

-Τι συμβαίνει με το 1,5 δις που εξαφανίστηκε , ενώ προορίζονταν για τις δομές φιλοξενίας των προσφύγων στη χώρα μας ?

Η λίστα είναι δυστυχώς μακρά . Καλούμε τους πολίτες σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα .

Η ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Γ. Μαγκούτης, νεοκλεγείς πρόεδρος Γόμφων: Δεσμεύομαι να θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το χωριό

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συγχωριανοί μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που τιμήσατε με την ψήφ…