kinima allagis
Σήμερα  συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας, ο  μεγαλύτερος ηγέτης της μεταπολίτευσης , ήταν εκείνος  που έφερε την πραγματική  ισότητα , την κοινωνική δικαιοσύνη , την εθνική συμφιλίωση.
Η αναμόρφωση του  οικογενειακού δικαίου , το Εθνικό Σύστημα Υγείας , η δημιουργία συστήματος πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων με αντικειμενικά κριτήρια(νόμος Πεπονή/ΑΣΕΠ)καθώς και η ακλόνητη θέση του στα εθνικά θέματα, είναι ένα πολύ μικρό μέρος  της πλούσιας  παρακαταθήκης του.
 Σήμερα , πιο πολύ από ποτέ , μας εμπνέει και μας οδηγεί . Σήμερα που οι μόνιμοι  πολέμιοι του από τη μία  και τα κακέκτυπα του από την άλλη , προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία και το έργο του, εμείς  παραμένουμε πιο πολύ από ποτέ , πιστοί στις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη .

 

Την Παρασκευή 1/2 και το Σάββατο 2/2 , πραγματοποιήθηκε διευρυμένη δημοτική σύσκεψη , για τους Δήμους Φαρκαδόνας και Μετεώρων αντίστοιχα . Κατόπιν διευρυμένης διαβούλευσης, αποφασίστηκε να στηριχθεί
για το Δήμο Φαρκαδόνας η Λένα Χαλβατζα ,  η οποία θα αναλάβει από κοινού με τα όργανα του κινήματος , την προσπάθεια σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων του Δήμου. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συστράτευση  των ανθρώπων  που τίμησαν  τις διαδικασίες μας ,  συμμετέχοντας  σε αυτές , είτε ως τοπικά στελέχη είτε ως εν δυνάμει υποψήφιοι.

Για το Δήμο Μετεώρων, αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στον  Θοδωρή Αλέκο , με την παρουσία πλήθους στελεχών της αυτοδιοίκησης, πρώην Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων .

Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη και επιτυχία , για την επίτευξη προοδευτικών αλλαγών στην τοπική αυτοδιοίκηση .

Η ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…