pasok

Στην δεξαμενή των νεαρών ψηφοφόρων ρίχνουν την προσοχή τους Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης, την στιγμή που η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στρώνει το έδαφος για τις ψήφους της βορείου Ελλάδας

Μετά την απόφαση των Γιώργου Παπανδρέου και Θανάση Θεοχαρόπουλου,  να μην διεκδικήσουν την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, τα βλέμματα στρέφονται στον ευρωβουλευτή της Ελιάς Νίκο Ανδρουλάκη, που αναμένεται να καταθέσει σήμερα την υποψηφιότητα του.

 Ο νεαρός ευρωβουλευτής έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα την συλλογή υπογραφών σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Όλες  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή, ημέρα που οι υποψήφιοι θα δηλώσουν και επίσημα ότι συμμετέχουν στην κούρσα για την ηγεσία, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να πλασαριστεί σαν το αντίπαλο δέος απέναντι στην Φώφη Γεννηματά, τόσο λόγω του μεγάλου αριθμού υπογραφών που θα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει, όσο και για το γεγονός ότι αυτές θα προέρχονται στην πλειοψηφία τους από νέους ανθρώπους.

Άλλωστε, ο Ν.Ανδρουλάκης έχει ως στόχο να εμφανιστεί ως ο υποψήφιος της νέας γενιάς που θα αντλήσει ψήφους από τους νέους ανθρώπους, δεξαμενή ψηφοφόρων στην οποία άλλωστε ποντάρει και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Συνεργάτες της αναφέρουν πως θα στηριχθεί αρκετά στα νεαρά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην προεκλογική της εκστρατεία.

Την ίδια στιγμή, η Φ.Γεννηματά προετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίας της στη ΔΕΘ. Αν και η ομιλία της στο Βελλίδιο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα από την Κυριακή, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά σημαντικών επαφών.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα παραθέσει γεύμα στους εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει κορυφαία κομματικά στελέχη της βορείου Ελλάδας που στηρίζουν την υποψηφιότητα της. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κανένας από τους μέχρι στιγμής υποψηφίους για την ηγεσία του νέου φορέα, δεν κατάγεται από την βόρεια Ελλάδα. Επίσης, ο επί χρόνια κορυφαίος του Κινήματος στην συμπρωτεύουσα Ευάγγελος Βενιζέλος, απέχει από τις διαδικασίες, γεγονός που καθιστά την συγκεκριμένη δεξαμενή ψηφοφόρων ρυθμιστή της κατάστασης.

news247.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Λουλούδια: Tips για την φύτευση και την φροντίδα τους

Σε ποιον δεν αρέσει ένας ανθισμένος κήπος ή ένα μπαλκόνι στολισμένο με γλάστρες όμορφων φυ…