K PAP

Αγαπητές φίλες/ Αγαπητοί φίλοι,

Στις  7  Ιουλίου του  2019, οι  πολίτες  έδωσαν  την  εντολή  στον  Κυριάκο Μητσοτάκη, να  συγκροτήσει  αυτοδύναμη , ισχυρή και  σταθερή κυβέρνηση.

Έπειτα από έναν χρόνο γεμάτο δοκιμασίες για την χώρα μας, σκληρή δουλειά και αδιάκοπη προσπάθεια, συμπληρώνουμε  σήμερα  ένα έτος  διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Αισθάνομαι, λοιπόν, την ανάγκη να σας ευχαριστήσω,
για όσα με την δική σας ψήφο και εμπιστοσύνη καταφέραμε με αδιάκοπο έργο και μόνο μας γνώμονα το συμφέρον της χώρας και του Νομού μας.

Ύστερα από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη, η Ελλάδα απέδειξε πως έχει μια Κυβέρνηση αξιόπιστη και ικανή να διαχειριστεί ακόμη και την πιο σοβαρή κρίση των τελευταίων δεκαετιών.

Δεν επαναπαυόμαστε σε όσα κατορθώσαμε, αλλά αντλούμε δύναμη για το ακόμη πιο δύσκολο έργο , που έπεται…

Στην μονοετή θητεία μου ως Βουλευτής του Νομού Τρικάλων, χάρη στην δύναμη,  που άντλησα από εσάς και την δική σας   αγάπη  και  εμπιστοσύνη, αγωνίστηκα  με όλες μου τις  δυνάμεις για  το  καλύτερο  δυνατό…

Όσα όμως και αν κατόρθωσα δεν είναι αρκετά, οφείλω να αποδείξω την αξιοπιστία αλλά και το εχέγγυο των προεκλογικών μας δεσμεύσεων…

Οι προκλήσεις έρχονται και είναι μπροστά μας,
οι δυνατοί μένουν, επιμένουν και τις φέρουν εις πέρας…
Αυτό θα κάνουμε και εμείς!

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
                             

Συμμετοχή στην Κοινοβουλευτική δραστηριότητα:

  • Διετέλεσα μέλος της Επιτροπής της Αναθεώρησης του Συντάγματος,
πατήστε στην εικόνα για περισσότερα
  • Διετέλεσα μέλος της Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση NOVARTIS,
      
                                      πατήστε στην εικόνα για περισσότερα
  • Είμαι μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας & Τεχνολογίας,

                                              πατήστε στην εικόνα για περισσότερα
  • Της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων,
                                                      πατήστε στην εικόνα για περισσότερα
  • Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας της Σουηδίας,
   
                                                       πατήστε στην εικόνα για περισσότερα
  • Αλλά και ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας της Ιαπωνίας & της Ρωσίας.

Οι ομιλίες μου στην Ολομέλεια της Βουλής για τα σημαντικότερα Νομοσχέδια που ψηφίστηκαν στη Βουλή:

                    
                    
          
                  
  
                
  
                  
                  
                  
                  
                 
                 .
                 
                 
                 
                 
                  
                 
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΔΡΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας αλλά και να επιτύχουμε την διευθέτηση και ικανοποίηση αιτημάτων σημαντικών για την περιοχή.
                      
                    
                  
  • Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ.Κώστα Καραμανλή,  με στόχο να τεθούν,  καταρχήν,  το καίριο ζήτημα της απουσίας βασικών οδικών αξόνων στο Νομό, όπως για παράδειγμα η σύνδεση  του  Βορείου Τμήματος  της  Ε65 με  την Εγνατία Οδό ,   ο άξονας Πύλης- Άρτας, καθώς και η έλλειψη σιδηροδρομικών συνδέσεων της περιοχής μας με την Ήπειρο και τη Μακεδονία.
  • Επίσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και συζήτηση με τον Υπουργό κ. Βρούτση επί των ασφαλιστικών θεμάτων.
                      
  • Με την επίσκεψή μου στο Υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης συνάντησα τον αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Υφυπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά ,όπου ενημερώθηκα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ΕΛΤΑ ,τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του gov.gr, αλλά και για τους επόμενους στόχους της Κυβέρνησης στη μάχη κατά της γραφειοκρατίας.
  • Σε επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκα διαδοχικά με τον αρμόδιο για θέματα Αντεγκληματικής Πολιτικής , Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ.Μιχάλη Καραμαλάκη. Έθεσα εκ νέου στον Υφυπουργό το ζήτημα της ενίσχυσης των φυλακών με προσωπικό όλων των κλάδων και την ανάγκη μείωσης του αριθμού των κρατουμένων. Στη συνάντηση με τον Aρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Καραμαλάκη , του έθεσα την άμεση ανάγκη , να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση στον ορεινό όγκο της Πύλης και της Καλαμπάκας, μέσω της δημιουργίας μιας επιπλέον Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (ΚΑΜ), με στόχο να περιοριστούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή.

     

  • Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξής τους.
  • Επισκέφθηκα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Αντεγκληματικής Πολιτικής , Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου .Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Τρικάλων και συγκεκριμένα το πρόβλημα της υποστελέχωσης  του προσωπικού όλων των κλάδων και κυρίως του φυλακτικού προσωπικού.
          
          
  • Άμεσα αποτελέσματα είχε η παρέμβαση μου για το τηλεοπτικό σήμα από την Digea, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση  με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, στο γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα, όπου του έθεσα το αίτημα για την ελλιπή κάλυψη του τηλεοπτικού σήματος από την Digea σε πολλές περιοχές του νομού Τρικάλων, με αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά να μην έχουν πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια.
                 
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ
Αναφορικά με τα θέματα της επικαιρότητας της χώρας μας αλλά και του Νομού Τρικάλων τακτική ήταν και είναι η εμφάνισή μου σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Διαθέσιμοι οι σύνδεσμοι της ιστοσελίδας αλλά και του youtube όπου είναι αναρτημένες όλες οι συνεντεύξεις.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…