klarino

Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας χορευτικής χρονιάς, οργανώνει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 9.00μ.μ., στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, την «4η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού».

Πρόκειται για μία διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή και τείνει πλέον να εξελιχθεί σε έναν νέο σημαντικό θεσμό για την πόλη μας και τα πολιτιστικά δρώμενα.

Ήταν, εξάλλου, ανάγκη και επιθυμία των ίδιων των Συλλόγων να ανταμώνουν μέσα στο χρόνο, έστω για μία φορά, και να διασκεδάζουν σε ένα γλέντι που θα βοηθήσει στην παραπέρα σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.
Όλα αυτά θα γίνουν συνοδεία ζωντανής μουσικής, με τη βραδιά να εξελίσσεται σε ένα μεγάλο γλέντι στο οποίο μπορούν να λάβουν όλοι οι Καρδιτσιώτες.

Φέτος μάλιστα η διοργάνωση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα συμμετάσχει μια πλειάδα μουσικών από την παλιά έως τη νέα γενιά.

Λαμβάνουν μέρος αφιλοκερδώς οι μουσικοί: Κιτσόπουλος Χρήστος, Καλαμπάκας Βασίλης, Σερίφης Γιάννης, Ζησόπουλος Κώστας, Ζώτος Κώστας, Σωτηρλής Χρήστος, Μανούκας Δημήτρης, Κουτσιώλης Τάσος, Νταράλας Βασίλης, Αποστολακόπουλος Ηλίας, Μπουραζάς Πέτρος, Ζέρβας Αλέκος και Λύδια Καραμέτου. Ευχαριστούμε επίσης τον Βασίλη Τσικρίκα για την αφιλοκερδή υποστήριξή του στον ήχο.

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί όλους τους Συλλόγους – μέλη της, όλα τα χορευτικά του Νομού, όλους τους χοροδιδασκάλους τους όπως και όλους τους Καρδιτσιώτες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Συνδιοργανωτής: Δήμος Καρδίτσας.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…