gyali

Ψάρια, πάπιες, φίδια, δράκους… Ο Grant Garmezy μπορεί να φτιάξει οποιοδήποτε ζώο με μοναδικό υλικό το γυαλί. Τα εντυπωσιακά δημιουργήματά του τον έχουν κάνει διάσημο σε όλον τον κόσμο.

Τα τελευταία 12 χρόνια ο νεαρός ασχολείται με την υαλοτεχνία και έχει φτιάξει πάνω από 1.500 σχέδια στο γυαλί. Και ο λόγος που φτιάχνει καλλιτεχνικές δημιουργίες μόνο σε σχήμα ζώων δεν είναι τυχαίος… «Μεγάλωσα σε μια φάρμα έξω από το Nashville, οπότε από μικρός ήμουν σε επαφή με ζώα», δηλώνει ο καλλιτέχνης.

Και συνεχίζει: «Πάντα στη δουλειά μου ήθελα να ασχολούμαι με κάτι που είναι οικείο σε μένα. Η υαλοτεχνία και η ενασχόληση με τα ζώα ήταν τα δύο πάθη μου». Ο Grant ξεκινά με το να αντιγράφει τις φωτογραφίες ζώων που κολλά στον τοίχο του εργαστηρίου του, στο γυαλί.

«Μία από τις προκλήσεις του να δημιουργείς ζώα από γυαλί, είναι η συμμετρία. Να βρεις που είναι τα κόκαλα, να εντοπίσεις το ακριβές σημείο που τοποθετούνται τα μάτια, ακόμα και το σχήμα των χειλιών», προσθέτει. Καθώς το γυαλί κουνιέται συνεχώς, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός να μη του ξεφύγει κάτι.

Φαίνεται όμως ότι ο Grant Garmezy, μέσα από αυτήν την πρόκληση, έχει βγει νικητής… Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

Πηγή βίντεο: Insider

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…