aot 4

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, η ομάδα Νέων (Κ19) του Α Ο Τρίκαλα έδωσε σημαντικό φιλικό παιχνίδι με την Κ20 της ΑΕΚ η οποία συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πολύ κρύο και βροχή, οι νεαροί του Α Ο Τρίκαλα απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι σε υψυλό επίπεδο ομάδων Νέων.

Εξαιρετική η παρουσία της Τρικαλινής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0, με τις καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους να ανήκουν στον ΑΟΤ.

Στο 8΄σε φάουλ του Αλεξανδρή, ο Γκίκας απέκρουσε δύσκολα την μπάλα.

Στο 10΄ σουτ του Αλεξανδρή η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της ΑΕΚ.

Στο 30΄ο Βουτσελάς έβγαλε μια δύσκολη φάση σε προσπάθεια του Ψήνου.

Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές καθώς αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά και η ομάδα της ΑΕΚ η οποία έκανε μόλις τέσσερις αλλαγές,κατάφερε να σημειώσει τέσσερα γκολ.

Στο 47΄ο Τάμπας το σουτ η μπάλα λίγο έξω.

Στο 50΄ το 1-0 με μακρινό σουτ του Τάμπα. Στο 65΄το 2-0 με τον Χριστόπουλο από το ύψος του πέναλτι.

Στο 82΄το 3-0 ο Κόφι, στο 88΄το 4-0 ο Μπότος.

Για την ομάδα του Α Ο Τρίκαλα αγωνίστηκαν ορισμένα παιδιά από την Κ17 και από την Κ16. Η προσπάθεια συνεχίζεται για την ομάδα Νέων η οποία έχει επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 15.00 με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, για την 2η αγωνιστική της Φουτμπολ Λιγκ.

ΑΕΚ (Αλεξόπουλος-Σίμος): Γκίνης, Βασιλόπουλος, Ψάνης, Ασπρογιάννης, Κολιμάτσης, Τάμπας, Χριστόπουλος, Ζιώγας, Κόφι, Μπότος, Μαλισσόβας.
Έπαιξαν και οι: Σαρδέλης, Σταμούλης, Μπούσης, Πάντος.

Α Ο Τρίκαλα (Καρακούσης-Μπούτας): Βουτσελάς( 46΄Μπουρούσης), Μανώλης (60΄Ζαρόκωστας), Τσιμπούκας (60΄Μπακατσής) , Αλεξίου Δ.(57΄ Γιάννη), Νικολαρέας ( 53΄Μαντέλας), Κατσαντώνης (60΄Κοντογεώργος), Ζήσης (60΄Ράπτης), Μανάφας (50΄Δρόσος), Παϊλας ( 53΄Καινούργιος), Αλεξανδρής ( 57΄Κερασιώτης), Μπαρτζώκας (50΄Αλμπάνης).

aot 1 aot 2 aot 3 aot 5 aot 6 aot 7

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/4/2024 η Γενική Συνέλευση της Ο.Λ.Κ. καθώς και οι εκλογές γ…