volley3

Το τρίτο κατά σειρά και δεύτερο στο πάρκο του Διαλεχτού του Δήμου Τρικκαίων, τουρνουά Beach Volley, πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου 2020 στα Τρίκαλα.

Μπορεί ο Δήμος να βρίσκεται καταμεσής του κάμπου, αλλά το κέφι η διάθεση, η αγάπη πολλών τρικαλινών, οδήγησε στη διοργάνωση του 2ου τουρνουά Beach Volley στο πάρκο του Διαλεχτού, λίγα χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα.

Διοργανωτές, ο Δήμος Τρικκαίων και η Ομάδα εθελοντών Beach Volley Team Τρικάλων.

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Αη Γιώργη, όπου πλέον ο Δήμος Τρικκαίων κατασκεύασε γήπεδα Beach Volley με πανευρωπαϊκές μάλιστα προδιαγραφές.

Και φέτος, το 2020, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Διαλεχτό, σε χώρο αγαπημένο των τρικαλινών, με ελεύθερη είσοδο και φίλαθλο πνεύμα από όλους. Οι συμμετοχές «έκλεισαν» σχεδόν αμέσως με τη δημοσίευση της διαδικτυακής πρόσκλησης και οι 24 ομάδες ετοιμάζονται για το όμορφο θέαμα που πάντα προσφέρει το συγκεκριμένο «θερινό» άθλημα.

Οι δε τοπικοί χορηγοί συμβάλλουν στην πραγματοποίηση ενός ακόμη τουρνουά που ενισχύει την άθληση και τον εθελοντισμό.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο και οι τελικοί πραγματοποιούνται από τις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η ομάδα Beach Volley Team προσκαλούν τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να παρακολουθήσουν τους αγώνες στο όμορφο δάσος Διαλεχτού, τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως, πανηγυρίζει τον Άγ. Αρσένιο

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως και η των Τρικκαίων πόλις Πανηγυρίζουν τον Άγιο Αρσένιο, Επίσ…