mixalakis 1

Το ό,τι ο Αντιπεριφεριάρχης Χρ. Μιχαλάκης, είναι αγαπητός και δημοφιλής σε πολλούς σε όλο το Νομό, με την δημοτικότητά του και σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές να σπάει ένα ακόμη ρεκόρ για τον ίδιο, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, κάτι το οποίο φαίνεται και στις περιοδείες του καθημερινά, με τον κόσμο να τον νιώθει, όχι ως πολιτικό, αλλά ως έναν δικό του άνθρωπο, που με περίσσεια θέληση και ζήλο, λύνει ως δια μαγείας προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Ωστόσο γι’ αυτούς ο Μιχαλάκης δεν είναι απλά και μόνον  ο «Μιχαλάκης του Χιονιά» με την στενά κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά και της αλληγορικής, στενά συνδεδεμένης με την πραγματικότητα…Όπου «Χιονιάς» = «Πρόβλημα». Όπου «πρόβλημα» = «Λύση» και όπου «Λύση» = Χρήστος Μιχαλάκης.

Πέραν αυτών και γι’ αυτούς, είναι επίσης και ο Μιχαλάκης της πλήρους αίσθησης καθήκοντος που απορρέει από την θέση του, αξιοποιώντας για το σύνολο του Νομού, μια σειρά προγραμμάτων και επενδυτικών πακέτων σε τομείς της Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Επιχειρηματικότητας και έργων πνοής μέσω στοχευμένων μελετών, θέτοντας σε αναπτυξιακή τροχιά το Νομό, ενώ δεν δίστασε εξ αρχής να εκφράσει την αντίθεσή του στον σχεδιασμό του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναφορικά με την κατανομή των Σχολών, χωρίς να κρυφτεί και παίρνοντας σαφή θέση, έκανε λόγο για «Έγκλημα» απέναντι  στα Τρίκαλα και τους πολίτες του, καταδικάζοντας απερίφραστα άστοχες επιλογές.

Όλα αυτά είναι ο Χρήστος Μιχαλάκης για τον ίδιο, μέσω των όσων πρεσβεύει, αλλά πολύ περισσότερο για τον κόσμο του, που τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Μουζάκι

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40! Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα…