Áðïìáêñýíèçêáí ôá ï÷Þìáôá áðü ôï ôìÞìá ôçò  ãÝöõñáò ðïõ êáôÝññåõóå åðß ôçò ïäïý ÍõñåìâÝñãçò óôçí ÊáâÜëá, ôï Ó¨áââáôï 10 Íïåìâñßïõ 2018. Ç ãÝöõñá ðáñÝóõñå Ýíáí ãåñáíü êáé Ýíá É× áõôïêßíçôï, ðñïêáëþíôáò óôá äýï ï÷Þìáôá æçìéÝò, ìå ôïõò ïäçãïýò ôïõò êáé ôïí åðéâÜôç ôïõ áõôïêéíÞôïõ íá åßíáé êáëÜ óôçí õãåßá ôïõò, åíþ áðü êáèáñÞ ôý÷ç äåí õðÞñîáí ôñáõìáôéóìïß äéåñ÷üìåíùí ïäçãþí.
(EUROKINISSI/ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ)

Γνωστά εδώ και χρόνια, φαίνεται πως ήταν στους τοπικούς φορείς τα προβλήματα στη γέφυρα, η οποία κατέρρευσε την Παρασκευή στην Καβάλα

Γνωστά εδώ και χρόνια, φαίνεται πως ήταν στους τοπικούς φορείς τα προβλήματα στη γέφυρα, η οποία κατέρρευσε την Παρασκευή στην Καβάλα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2014, δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια, είχαν ξεκινήσει οι καταγγελίες από ψαράδες, οι οποίοι είχαν αναφέρει στην Δημοτική Αρχή πως υπάρχουν μεγάλες φθορές σε θεμέλια της γέφυρας που βρέχονται από τη θάλασσα, καθώς είχαν φύγει φλίδες από το μπετόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, τότε, είχε κληθεί καθηγητής από το Πολυτεχνείο της Ξάνθης για αυτοψία και, σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους, αποφασίστηκε πως πρέπει να γίνει τεχνική μελέτη, χωρίς όμως να ακολουθήσει κάποια ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το πρωί του Σαββάτου εξειδικευμένα κλιμάκια καταγράφουν τη ζημιά, επιχειρώντας να συλλέξουν και τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στα αίτια της κατάρρευσης.

Μάλιστα, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού, επιθεώρησαν τα συντρίμμια της γέφυρας, διαβεβαιώνοντας πως η ζημιά θα αποκατασταθεί άμεσα.

Ενώ από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, διευκρίνισε ότι θα βρεθούν τα κονδύλια για να επισκευαστεί η γέφυρα.

in.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…