pame

«Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ, με εργατικά σωματεία, απευθύνουν  κάλεσμα στους εργαζόμενους του νομού μας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικρούς αγρότες, τους Συνταξιούχους, στις γυναίκες και τους νέους  μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ.

Στη ΔΕΘ για άλλη μια φορά θα παρουσιάσουν με ωραίο περιτύλιγμα τη συνέχιση της λεηλασίας από κυβέρνηση – ΣΕΒ – ΕΕ.

Εμείς θα δώσουμε τη δική μας απάντηση!!!

Καλούμε  εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, συλλόγους του μαζικού κινήματος στο νομό μας να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή με στόχο να δοθεί  μαζική αγωνιστική απάντηση στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης που σχεδιάζει η κυβέρνηση

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από Τρίκαλα το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη ώρα: 2.00 μ.μ. από την Πλατεία  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, επί της  Οδού: Βασιλείου Τσιτσάνη(Παραποτάμια).

Δυναμώνουμε τα ταξικά σωματεία, συμμετέχουμε στις δράσεις που σχεδιάζει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ  με τα σωματεία που είναι στην δύναμή της στο Νομό μας, μπροστά στη ΔΕΘ και βάζουμε τα θεμέλια για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στο Ε.Κ.Τρικάλων, στο κίνημα, με σκοπό την απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε.

Στην καλύτερη ενημέρωση και συμμετοχή  των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, προγραμματίζεται από την Γραμματεία και εργατικά σωματεία περιοδείες, συζητήσεις-συσκέψεις σε εργασιακούς χώρους, σε γειτονιές της πόλης μας,  όπως και αυτή που θα γίνει την Πέμπτη 7/9/΄17 και ώρα 7.30μ.μ. στην πλ. «Ρήγα Φεραίου» με ενημερωτικό υλικό, όπου θα δηλώνουν και συμμετοχή στην Δ.Ε.Θ.»

 

Π.Α.ΜΕ. Γραμματεία Ν. Τρικάλων

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Κ. Παπακώστα για τα αποτελέσματα των εκλογών: Με 60-65% αποχή δεν μπορούμε να μιλάμε για ψήφο αξιολόγησης του έργου της απερχόμενης τοπικής ή περιφερειακής Αρχής

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε χθες, αναδεικν…