syndikato

Μετά από 5,5 χρόνια δικαστικής διαδικασίας και 7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σε μια εβδομάδα από σήμερα, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου θα ανακοινωθεί η απόφαση, η οποία πρέπει να επισφραγίσει τα αδιαμφισβήτητα και αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση των απογόνων των ταγματασφαλιτών και των δοσίλογων της «σποράς των ηττημένων του ’45, των εθνικοσοσιαλιστών, των φασιστών(…), των μαχαιροβγαλτών (…)», όπως δήλωνε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγή Ν.Μιχαλολιάκος.

Εγκληματική δράση που εκτός από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιλαμβάνει επίσης τη δολοφονική ενέδρα στους κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, τη δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες στο Πέραμα και άλλες δεκάδες ακόμα εγκληματικές ενέργειες της συμμορίας των ναζιστών.

Η πολυετής διάρκεια της δίκης, η απαράδεκτη αγόρευση – ξέπλυμα της εισαγγελέως, αποδεικνύουν αυτό που εμείς γνωρίζουμε, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί τέκνο του συστήματος, σπλάχνο από το σπλάχνο του, η οποία ανέλαβε την πιο βρώμικη δουλειά απέναντι στο εργατικό κίνημα, απέναντι τους εργαζόμενους, ως μπράβος – υπερασπιστής των συμφερόντων των εφοπλιστών, των επιχειρηματικών ομίλων, του κεφαλαίου συνολικά.

Η εργατική τάξη είναι εκείνη που θα τους τσακίσει και θα τους στείλει μια και καλή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, μαζί με το σάπιο και μισάνθρωπο σύστημα τους.

Η ομοσπονδία μας καταδικάζει την επίσημη ιδεολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον αντικομουνισμό, τα ψεύδη και την παραχάραξη της ιστορίας, που είναι το λίπασμα στο οποίο φυτρώνει ο φασισμός.

Το Συνδικάτο στο νομό μας καλούμε όλα τα σωματεία  του Νομό μας και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, να δώσουμε βροντερό «παρών» στην κινητοποίηση που οργανώνουμε,

Τρίτη 7.00 μ.μ. Πικετοφορία  στην ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ     και

Τετάρτη 7 Οκτώβρη  στην Κινητοποίηση  και ώρα  12.00 το πρωί, στην ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ,  για να απαιτήσουμε την καταδίκη και την τιμωρία των θρασύδειλων δολοφόνων ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

«Ο φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή και καταπιεστική του μορφή, σαν ο πιο θρασύς κι ο πιο δόλιος καπιταλισμός»

Μπέρτολτ  Μπρέχτ

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΛΙΑΤΙΦΗΣ                                                                                           Δ. ΑΡΜΑΓΟΣ

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr

Κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένε…