elme Karditsas

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας στο πλαίσιο και της κοινωνικής και ανθρωπιστικής της δράσης , αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία, με στόχο τη συλλογή ικανού αριθμού φιαλών αίματος, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η εξάντληση των αποθεμάτων προήλθε κυρίως του γεγονότος ότι ο νομός Καρδίτσας , τους τελευταίους μήνες είχε τεθεί σε καραντίνα, λόγω κρούσματος ελονοσίας που παρατηρήθηκε.
Ωστόσο οι ανάγκες είναι πολλές, καθιστώντας επιτακτική την αναγκαιότητα συμμετοχής των συναδέλφων αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε και έχει προγραμματιστεί για το  χρονικό διάστημα από 4/2 έως και 22/2, στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Όσοι συνάδελφοι αδυνατούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, υπάρχει η δυνατότητα να ενισχύουν την Τράπεζα Αίματος καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας έχει ορίσει υπεύθυνο αιμοδοσίας, το μέλος και ταμία του ΔΣ κ. Μπάτρα Βάϊο με τον οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι».

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πωλείται αγρός 32 στρεμμάτων στη Λαζαρίνα

Διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο έκτασης 32 στρεμμάτων στη Λαζαρίνα Καρδίτσας. Ο αγρός ε…