fiki arxiki copy

Λιτάνευση της Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων παρουσία του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου

 

Τζήμας Αλέκος  copy Του Αλέξανδρου Τζήμα.

Με θρησκευτική κατάνυξη και επισημότητα εορτάστηκε η Μνήμη του Αγίου Νικολάου στην Φήκη «Τ.Κ. Δήμου Πύλης»  χθες Πέμπτη παραμονή της εορτής του, παρουσία πλήθους κόσμου.

Στις 19.00 τελέστηκε Μέγας  Αρχιερατικός  Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φήκης χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου, συνεπικουρούμενος από Ιερείς της Ευρύτερης περιοχής και της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Τον Εσπερινό παρακολούθησαν αρκετοί πιστοί και επίσημοι προσκεκλημένοι όπως ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φήκης κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, ο κ. Παύλος Μπόμπορας, ο κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΚΑΠ κ. Χρήστος Νάκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γεώργιος Τσίγκας, οι  δημοτικοί  σύμβουλοι κ. Χρήστος Μπακάλης, η κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο πρώην βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Πολιτευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νικ. Λεμονάς.

Μετά τον  χαιρετισμό της Εικόνας  και των Ιερών Λειψάνων από τους χιλιάδες προσκυνητές ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων, που μεταφέρθηκαν από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, στους δρόμους του χωριού, και  η πομπή κατέληξε στην πλατεία όπου έγινε η Αρτοκλασία.

Προσφέρθηκε φαγητό σε όλους.

fiki 1 copy fiki 2 copy fiki 3 copy fiki 4 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

«Πορεία νίκης», έδειξε και η περιοδεία της Τρίτης, για τον Κώστα Μαράβα 

Συνέχεια στην πορεία της νίκης για τον Κώστα  Μαράβα και την Τρίτη από τα χωριά Πηγή, Λυγα…