peripoliko_1

(Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Παρ’ ολίγον να πέσει θύμα απαγωγής ένα μικρό παιδί έξω από το σχολείο του στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

Ο μικρός μαθητής, βγαίνοντας από το κτίριο του σχολείου του, παρατήρησε πως ένας άνδρας σε ένα άσπρο βαν, μαζί με έναν ακόμη στη θέση του συνοδηγού, τον παρακολουθούσαν. Κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο τον πλησίασε και του ζήτησε, όπως είπε ο μικρός, να του διαβάσει κάποιο όνομα στο θυροτηλέφωνο μιας πολυκατοικίας, επειδή δεν γνώριζε γράμματα.

Ο μικρός φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας στο σπίτι του, όπου είπε στην μητέρα του το περιστατικό. Η ίδια με τη σειρά του ενημέρωσε τον διευθυντή του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Κορδελιού, με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει την είδηση μέσω social media και να ειδοποιεί τους γονείς για το περιστατικό.

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής και γονείς των μαθητών, αναφέρουν πως αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού εδώ και καιρό γνωρίζουν για την ύπαρξη ενός λευκού βαν που προσεγγίζει μικρά παιδιά. Ετσι η αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες στα σχολεία των γύρω περιοχών, όπως ανέφερε και το δελτίο ειδήσεων του Star.

Παρόμοι περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο μήνα στη Πύλο, όπου ένα 10χρονο παιδί πρόλαβε να φτάσει στην μητέρα του, πριν τον πλησιάσει ένας άγνωστος.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕ…