Maravas oreina (8)

 

Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, επισκέφθηκε τις ορεινές Κοινότητες Παλαιοκαρυάς, Πετροχωρίου, Στουρναραίικων συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, όπου οι κάτοικοι των παραπάνω χωριών τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό γεμίζοντας τον  χώρο των καταστημάτων όπου τον περίμεναν και με υπομονή άκουγαν την ομιλία του.

Ο  κ. Μαράβας επισήμανε για μία ακόμα φορά το έργο της  Δ.Α. εκμεταλλευόμενη  όλες τις μελέτες  14.000.000 ευρώ, έργα που  κάποια υλοποιήθηκαν και τρέχουν τα υπόλοιπα τα οποία θα περατωθούν έως το τέλος του 2019.

Τόνισε επίσης ότι αναγκαίο να στηριχτεί για μία ακόμα φορά και να επανεκλεγεί τόσο ο ίδιος ως Δήμαρχος, όσο και  ο Συνδυασμός του «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» μάλιστα από την Πρώτη Κυριακή, γεγονός το οποίο άρχισε ήδη να διαφαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία των περιοδειών του υποψηφίου Δημάρχου και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, με την θετική ανταπόκριση του κόσμου του ορεινού όγκου.

Maravas oreina (1)

Maravas oreina (2)

Maravas oreina (3)

Maravas oreina (4)

Maravas oreina (5)

Maravas oreina (6)

Maravas oreina (7)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…