elassona foto 2

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε μέλη ομάδας της Ελασσόνας, επισημαίνει τα εξής:

«Καθώς οι ημέρες που διανύουμε αποδεικνύουν ότι ο κορωνοϊός βρίσκεται δίπλα μας, σε ανθρώπους που γνωρίζουμε, στις περιοχές που κινούμαστε, γίνεται απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι οφείλουμε να τηρούμε το σύνολο των μέτρων προστασίας που έχουν ανακοινώσει οι ειδικοί.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Σε καμία περίπτωση δεν χωρά εφησυχασμός και πλημμελή τήρηση των κανόνων που αφορούν τόσο την υγιεινή, όσο και την παρουσία μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

Ήδη έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά με στελέχη της ομάδας. Μέσω αυτών ευχήθηκα από καρδιάς περαστικά και ταχεία ανάρρωση στα μέλη που νόσησαν. Τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί υπομονή και κουράγιο ώστε να γίνουν όσα πρέπει για να περάσουν οι συνέπειες του ιού.

Για ακόμη μία φορά απευθύνω έκκληση προς όλους… Ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις. Τηρήστε όσα ανακοινώνουν οι ειδικοί και οι αρμόδιοι φορείς για την μεγαλύτερη δυνατή θωράκιση των τοπικών κοινωνιών μας από την πανδημία. Προστατεύστε τους εαυτούς σας, αυτούς που αγαπάτε, όπως επίσης και τους συμπολίτες που βρίσκονται στον περίγυρό σας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Πρέπει όλοι να έχουμε συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών, οι οποίες επιτάσσουν προσοχή και εφαρμογή των μέτρων. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να περάσουμε και αυτήν την κρίση» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…