kostakis Than ok

«Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύνθημα του παρά τω Δημάρχω Αντδημάρχου Οικονομικών του Δ. Πύλης κ. Θανάση Κωστάκη, όχι μόνο για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές του Μάη, αλλά ανέκαθεν & καθ’ όλη την αυτοδιοικητική του θητεία, που έχει ξεκινήσει πριν από 25 χρόνια, έχοντας ως βασική του αρχή τον «Σεβασμό στην διαφορετική προσωπικότητα και στη διαφορετική ιδεολογία», του κάθε συνανθρώπου του.

Τώρα, για άλλη μια φορά ο κ. Κωστάκης απλώνει το χέρι & λέει «ΝΑΙ» στον «άνθρωπο» & συνεργάτη του Δήμαρχο, Κώστα Μαράβα, κοιτάζει με ειλικρίνεια στα μάτια τους συνδημότες του & με καθαρό λόγο & υπευθυνότητα, τους καλεί να βαδίσουν & πάλι αντάμα στον ίδιο δρόμο, για τις ίδιες αξίες, που απορρέουν μέσα από κοινούς στόχους & μοναδικό γνώμονα το κοινό & ανιδιοτελές συμφέρον για τον τόπο & την περαιτέρω οικονομική του ευημερία.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Θανάσης Κωστάκης, με ανυπέρβλητη κοινωνική προσφορά, άνθρωπος χαμηλών τόνων & προπαντός ταπεινόφρων, χωρίς ίχνος υπεροψίας & αλαζονείας, μας εκμυστηρεύεται πως δεν νιώθει την ανάγκη να προσδιορίζεται από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για τον ίδιο, ούτε δουλεύει γι΄αυτό, αλλά είναι οι πράξεις του αυτές καθ’ αυτές που καθορίζουν τις επιλογές του, οι οποίες προκύπτουν αβίαστα από την ανάγκη ενός ανθρώπου να κατανοεί & να μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω του, με στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξή του, βάζοντας κάθε φορά ψηλά τον πήχη, αξιοποιώντας όσες ευκαιρίες & δυνατότητες του δίνονται, χωρίς να προσβλέπει στο «χτίσιμο» ενός πολιτικού/αυτοδιοικητικού βιογραφικού, που όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος…:«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα κάτι που δεν συνάδει με τις αρχές & τις αξίες του χαρακτήρα μου. Δεν μπήκα στην Πολιτική για την Πολιτική, αλλά από την μεγάλη μου αγάπη γι’ αυτόν εδώ τον τόπο, τον οποίο δεν εγκατέλειψα ποτέ, που έζησα ως παιδί, μεγάλωσα ως έφηβος & θα φύγω ως ώριμος, με την πίστη ότι έβαλα & εγώ ένα στέρεο λιθαράκι, για το «αύριο» των παιδιών μας». 

Οπλισμένος με οξυδέρκεια, βλέπει την πραγματικότητα, αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα, δίνοντας λύσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες & εγωπάθεια, ενώ βάζει & αυτός μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, την σφραγίδα του σε μια σειρά μεγάλων έργων που έχουν γίνει ή είναι προς δημοπράτηση, όσο κι αν κάποιοι, (σύμφωνα με τον ίδιο), προσπαθούν να μηδενίσουν & ελλείψει λογικής επιχειρηματολογίας, εθελοτυφλούν μπροστά σε μια πραγματικότητα, που οσονούπω θα τους διαψεύσει εκκωφαντικά, καθώς όπως τονίζει & πάλι ο ίδιος…«Ο Δήμος Πύλης σύντομα θα καταστεί ένα απέραντο εργοτάξιο, με ωφελούμενους μόνο τους δημότες του».

«Αισθάνομαι υπερήφανος που ως δημ. σύμβουλος & τώρα ως Αντ/ρχος Οικονομικών, καθώς καταφέραμε ο Δ. Πύλης να χτίσει ένα καλό brad name στην αγορά, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους προμηθευτές του, μειώνοντας το συνολικό χρέος από 15 εκ € περίπου στα 5,8, ενώ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός, ότι δεν υπάρχει τιμολόγιο που να μην εξοφλείται μετά το πέρας τριμήνου το πολύ, διαψεύδοντας τις όποιες «Κασσάνδρες», που έκαναν λόγο για το αντίθετο»,  τόνισε ο κ. Κωστάκης.

Μετά από τεσσεράμισι χρόνια θητείας στο τιμόνι του Δήμου Πύλης με την παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» του Κώστα Μαράβα, ως δημ. σύμβουλος & τώρα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, κατ΄αρχήν τους συνδημότες του ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τον όρισαν απλό υπηρέτη του κοινού συμφέροντος, όλους τους συναδέλφους του που απάρτισαν το νυν Δ.Σ., ζώντας καλές & κακές στιγμές, αλλά & όλους τους υπαλλήλους του Δ. Πύλης όλων των Υπηρεσιών, που μέσα σε αντίξοες συγκυρίες & πολλές φορές ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αγόγγυστα, φέρνοντας μαζί, τον Δήμο Πύλης, σε μια πολύ καλή θέση Πανελλαδικά στην απορρόφηση & αξιοποίηση κονδυλίων.

Τάδε έφη ο απλοϊκός & σε όλους αγαπητός Θανάσης Κωστάκης, τονίζοντας τέλος πως & σε αυτή την εκλογική διαδικασία την οποία σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να τη χαρακτηρίζει ως «Μάχη», θα βαδίσει όπως πάντα… με το ίδιο πολιτικό ήθος & εντιμότητα.

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…