djcoks

«Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο», υποστηρίζει ο πατέρας της Αρετής. Όπως αναφέρει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, η αστυνομία διαθέτει αυτή τη στιγμή ονόματα στα χέρια της και προσπαθεί να δέσει την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Παρά το γεγονός ότι η αρχική εικασία ήταν ότι πρόκειται για αυτοκτονία οικογένεια της στη συνέχεια ανακάλυψε φωτογραφίες της σε site σαν τα μυστικών τελετών. σε αυτές απεικονίζεται από κοινού με μία μελαχρινή φίλη της. σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πατέρας της, οι επερχόμενες αποκαλύψεις θα βοηθήσουν «Τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν. πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί».

Ο πατέρας της φοιτήτριας εστιάζει στο πρόσωπο το οποίο στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου διέγραψε «τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το Facebook, ενώ το τηλέφωνο της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου σε εννέα το βράδυ όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή από τις 12:00 και μετά στο κινητό της υπήρχαν Οι δικές μας κλήσεις που την ψάχναμε συνεχώς».

Πηγή: altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…