Arxiki Panagia Soumela Gomfoi

Aντίγραφο της ιεράς εικόνας της Παναγίας «Σουμελά» , υποδέχθηκαν οι Γόμφοι σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου.

Την εικόνα κόμισε ο π. Ελευθέριος Κορδάμπαλος της ενορίας Ριζαριού, όπου & φιλοξενείτο, την οποία υποδέχθηκε στις 5:30μμ στα προπύλαια του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Γόμφων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος.

Εν συνεχεία ακολούθησε δέηση, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία & Θείον Κήρυγμα, Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Στον Ι.Ναό παραβρέθηκε & παρακολούθησε τον Εσπερινό ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Κ. Ποντίκας, ο δημ. σύμβουλος κ. Ευαγγ. Κουτής, καθώς & ο πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Στ. Παπασπύρος.

Να θυμίσουμε πως την ερχόμενη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, ενόψει της εορτής του Αγ. Νικολάου & στον ίδιο Ναό, το πρωί στις 7:00, θα τελεστεί Όρθρος & Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 5:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, τα εγκώμια του Αγίου Νικολάου, αρτοκλασία, Θείον Κήρυγμα & λιτάνευση των ιερών εικόνων του Αγίου Νικολάου & της Παναγίας Σουμελά.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου το πρωί στις 7:00 θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου, Θεία Λειτουργία, αρτοκλασία, του ύψωμα του Αγίου & Θείον Κήρυγμα και σε όλους τους πιστούς θα προσφερθεί «Φιλοξενία», ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4:30, θα τελεσθεί Μεθεόρτιος Εσπερινός & παράκληση του Αγίου Νικολάου.

Panagia Soumela Gomfoi (1)

Panagia Soumela Gomfoi (2)

Panagia Soumela Gomfoi (5)

Panagia Soumela Gomfoi (6)

Panagia Soumela Gomfoi (9)

Panagia Soumela Gomfoi (10)

Panagia Soumela Gomfoi (12)

Panagia Soumela Gomfoi (13)

Panagia Soumela Gomfoi (14)

Panagia Soumela Gomfoi (15)

Panagia Soumela Gomfoi (17)

Panagia Soumela Gomfoi (19)

Panagia Soumela Gomfoi (20)

Panagia Soumela Gomfoi (21)

Panagia Soumela Gomfoi (22)

Panagia Soumela Gomfoi (23)

Panagia Soumela Gomfoi (24)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δράσεις του Κ.Υ. Πύλης σε πλημμυροπαθείς

Την Παρασκευή 13/10/23  οι μαίες του Κ.Υ. Πύλης Στέλλα Κρουστάλη και Ράνια Μπρίζη , υπό τη…