ast-karditsas-arxiki

« Παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής στην Παυσιλυπούπολη»

Η εβδομάδα που διανύουμε βρίσκει την τοπική διοίκηση της ΙΡΑ στην Παυσιλυπούπολη, όπου στο σπιτάκι της πόλης και του νομού προσφέρουμε σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας και στα πλαίσια της εβδομάδας τροχαίας, παιχνίδια και χειροτεχνίες σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή και τα οδικά σήματα.

Κάθε μέρα έως την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα, περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να παίξουμε και να μάθουμε μαζί πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους δρόμους. Ταυτόχρονα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν πάνω στην αστυνομική μοτοσικλέτα φορώντας το γιλέκο και το πηλίκιο του αστυνομικού. Φεύγοντας, όλα τα παιδιά παίρνουν για το σχολείο τους το τετράδιο της κυκλοφοριακής αγωγής και συμμετέχουν στην κλήρωση με δώρο σχετικά παιχνίδια.

Για τη φετινή συμμετοχή της Ένωσης μας στο υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης μας ενημερώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επαίνεσε την προσπάθεια μας. Ως αναμνηστικό δώρο του δόθηκε το μπλουζάκι που φορούν οι εθελοντές μας.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΡΧΑΝΗΣ                                                                         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ

ast-karditsas-1 ast-karditsas-2 ast-karditsas-3

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κάλεσμα ΓΣΕΕ, για συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη η Μαϊου

  Η ΓΣΕΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις που …