Chani

Υποστηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια περιορισμού των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ταβέρνα «Το ΧΑΝΙ» αναστέλλει την λειτουργία της μέχρι νεοτέρας,με σκοπό την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της περαιτέρω εξάπλωσης του Κορωνοϊού (Covid-19).

Θέτοντας ως στόχο την Υγεία και την Ασφάλεια των πελατών μας και των οικογενειών τους (αλλά και ταυτόχρονα των εργαζομένων της επιχείρησής μας), συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς, κάνοντας πράξη την κοινωνική μας ευθύνη και ευαισθησία.

Έπειτα και από την αναβάθμιση του Κορωνοϊού σε Πανδημία, σαςπροτρέπουμε να αποφεύγετε το συγχρωτισμό σε κλειστούς χώρους.

Ακολουθήστε όλες τις ενδεδειγμένες οδηγίες προστασίας από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), το Υπουργείο Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.

Συνεχίζοντας να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του θέματος,να ενθυμίστε ότι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας αποτελεί ατομική, αλλά και συλλογική ευθύνη όλων μας!

[ για πληροφορίες σχετικά με τον ιό: www.eody.gov.gr
τηλεφωνική γραμμή 24ωρης λειτουργίας: 1135 ]
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Απολογισμός διετίας 2022-2024, για τη ΝΕ του ΤΕΕ Τρικάλων

Έπειτα από την συμπλήρωση 2 ετών από τη σύσταση της νέας Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και με δεδομένο…