voitsidis

Σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Κων/νος Βοϊτσίδης αναφέρθηκε στο θέμα του περιφερειακού που απασχολεί την τοπική αγορά:

 « Εμείς στις καλοκαιρινές εκπτώσεις ποντάρουμε και στον ορεινό όγκο, γιατί ήδη άρχισαν να γεμίζουν τα χωριά με κόσμο. Και φέτος λόγω της κατάστασης πολλοί προτιμούν τις διακοπές τους να τις περάσουν εδώ στον τόπο τους. Υπάρχουν πελάτες που μας επισκέπτονται σταθερά 2 φορές το χρόνο, και επιλέγουν την Πύλη για τα ψώνια τους επειδή βρίσκουν καλή ποιότητα με καλές τιμές. Έχει περάσει αυτό στον κόσμο και δείχνει ότι το εκτιμάει, τιμώντας τα καταστήματα της Πύλης.

 Όσο για τον ολοκληρωμένο περιφερειακό Τρικάλων-Πύλης που θα δοθεί περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου και περνάει έξω από την Πύλη, εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος, διαβλέψαμε το πρόβλημα που θα φέρει σχετικά νωρίς, και εισηγηθήκαμε στη Δημοτική Αρχή να τοποθετήσει ταμπέλες γενικού ενδιαφέροντος.

Θα είναι όμορφα σχεδιασμένες πινακίδες που θα κατευθύνουν τον κόσμο μέσα στο χωριό για συγκεκριμένα πράγματα, πχ ΕΛΤΑ, Τράπεζα, φαρμακείο κλπ.

Σχεδιάσαμε πώς θα είναι αυτές οι πινακίδες και υποδείξαμε και τα σημεία που θα πρέπει να τοποθετηθούν, και για όσους έρχονται από Τρίκαλα και από Ελάτη. Ευχαριστούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις γιατί υπερθεμάτισαν το αίτημα μας και δείχνουν έτσι ότι ενστερνίζονται τις αγωνίες των εμπόρων και επαγγελματιών της Πύλης.» 

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…