Parko Mouzaki (1)

Η   Περιβαλλοντική  Και  Οικολογική  Παρέμβαση

  Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης

Ν.Καρδίτσας

      ΄΄ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΑΟΡΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

                     ΠΑΡΚΟΥ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ΄΄,

                                          ΄΄  Ψάχνει  Και  Ρωτάει ΄΄,

 <<  Τα πήρε το Νερό τα  15  ΄΄Αόρατα΄΄ Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ;  Πως  Αποσύρθηκαν λόγω ζημιών από έντονη Βροχόπτωση,  αφού δεν τα προμηθεύτηκαν Ποτέ ; Πως υπέστησαν ζημιές από έντονη  χρήση,  αφού δεν δούλεψαν Ποτέ ;    >>

 

 «Αγαπητοί Πολίτες

Επί δύο ολόκληρα χρόνια  προσπαθούμε να βρούμε τι έγιναν τα 15 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τα οποία  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι βρίσκονταν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής  του Δήμου Μουζακίου και χρησιμοποιούνταν για την εκπαίδευση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.

Ο Δήμος Μουζακίου δια των υπευθύνων του  γνωστοποιεί ότι,<< τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ποδήλατα κ.α παραχωρήθηκαν με δωρεά στο Δήμο Μουζακίου .. αλλά δεν έγινε επίσημη αποδοχή της Δωρεάς!!!,  ούτε και πρωτόκολλα παραλαβής!!!. Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα αποθηκευόταν σε αποθήκη ιδιοκτησίας του Δήμου, στην οποία όμως υπήρξε εισροή υδάτων από έντονη βροχόπτωση!!! με αποτέλεσμα να  υποστούν σημαντικές ζημιές!!! οι οποίες σε συνδυασμό με τις φθορές που είχαν υποστεί από τη χρήση τους!!! οδήγησαν στην απόφαση να αποσυρθούν.

Αντίθετα με το Δήμο Μουζακίου, οι υπεύθυνοι Φορείς και  τα Φυσικά  Πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στη λειτουργία και εκπαίδευση   του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Μουζακίου  , οι Γονείς των παιδιών που εκπαιδεύτηκαν, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολίτες κ.α βεβαιώνουν ότι ,

<< Ουδέποτε  υπέπεσε στην αντίληψή τους ύπαρξη και χρήση για εκπαίδευση μαθητών  15 ηλεκτροκίνητων οχημάτων –  30 ποδηλάτων και επαρκής αριθμός γιλέκων-κρανών ιδιοκτησίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής>>,

<<Κανείς Συμπολίτης μας –Συνδημότης μας-Εκπαιδευτικός-Γονέας Μαθητών-Αστυνομικός-Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ότι, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Μουζακίου  διέθετε και χρησιμοποιούσε για την εκπαίδευση των μαθητών 15  ηλεκτροκίνητα οχήματα>>,          

 << Κανείς Συμπολίτης μας –Συνδημότης μας Δημοτικός Σύμβουλος δεν θυμήθηκε γεγονότα και Αποφάσεις εγκρίσεων  Δωρεών-Αποδοχής Δωρεών – Χρήσης 15 Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων-Νεροποντής-Ζημιών-Καταστροφής και Απόσυρσης 15 Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων με σύνταξη οφειλόμενων Πρωτοκόλλων. 

Αγαπητοί Πολίτες,

Από την επεξεργασία των προαναφερόμενων στοιχείων προκύπτει ότι,

<<Δεν πραγματοποιήθηκε  Ποτέ  η οφειλόμενη Προμήθεια Τροχαίου Εξοπλισμού για τη λειτουργία του Πάρκου  Κυκλοφοριακής  Αγωγής    του Δήμου Μουζακίου   με δωρεές Ιδιωτών ή Ιδιώτη και αναληθώς αυτό Βεβαιώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών για τη χορήγηση  Πρόσθετης Χρηματοδότησης  ποσού 70.934,32€>>.

΄΄ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ  ΚΑΙ  ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΠΟΤΕ  15  ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΆΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ  ΚΥΚΛΟΦ. ΑΓΩΓΗΣ  ΜΟΥΖΑΚΊΟΥ  ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ΄΄.                      

Οι ισχυρισμοί  περί  Απόσυρσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων λόγω ζημιών από φθορές,΄΄ λόγω χρήσεως΄΄!!! και ΄΄εισροής υδάτων από έντονη βροχόπτωση΄΄!!!, Χωρίς σύνταξη του οφειλόμενου Πρωτοκόλλου Καταστροφής, Δεν είναι αληθή γεγονότα και περιστατικά    και  Δεν ανταποκρίνονται  στην Πραγματικότητα.

Κατά την άποψή μας << η  Βεβαίωση των υπευθύνων  του Δήμου Μουζακίου για την υποτιθέμενη  Προμήθεια του  υλικού με δωρεές ιδιωτών και  για την διάθεση της  πρόσθετης   χρηματοδότησης  των 70.000,00€ περίπου  για την πληρωμή του αναδόχου,  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΑΛΗΘΗΣ>>.

Όλα  τα προαναφερόμενα  δεν συνιστούν  σωστή, νόμιμη  και  διαφανή διαχείριση δημόσιου χρήματος  για  ορθή,  και ασφαλή λειτουργία  του  Π.Κ.Α  Μουζακίου».

Καλό Πάσχα

                                                    Μουζάκι 4-4-2018

                     Για το Δ.Σ  της Π.Ο.Π Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης Ν.Καρδίτσας

         Τσιρογιάννης Ε.,   Γιώτης Λ.,   Χαντζηγούλας Χ.,   Βασιλάκος Α.

Parko Mouzaki (2)

Parko Mouzaki (3)

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη Κ. Αγοραστού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας- Ευχαρίστησε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό για τον καθημερινό αγώνα προσφοράς στον άνθρωπο 

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέ…