ped

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ στη Λάρισα τους Θεσσαλούς αθλητές και γονείς τους που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της ΠΕΔ με βάση την οποία η Περιφερειακή Ένωση Δήμων θα χρηματοδοτήσει τους αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες στην προσπάθειά της να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους, να σταθεί αρωγός στον αγώνα τους και κυρίως για να δώσει το στίγμα του ενδιαφέροντος της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης για τους αθλητές που θα τιμήσουν τη Θεσσαλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός αποτελεί τον υψηλότερο στόχο των αθλητών και η συμμετοχή τους κρίνεται από μόνη της επιτυχία.

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, κ. Κωτσός έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Υλοποιώντας την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας βρισκόμαστε σήμερα εδώ ώστε να επιβραβεύσουμε για ακόμη μία φορά την προσπάθεια των αθλητών μας και την κατάκτηση της συμμετοχής τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, της Ολυμπιάδας.

Είναι σημαντικό που η ΠΕΔ βρίσκεται κοντά τους, πριν το ταξίδι τους στο Ρίο, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά αυτά να βοηθηθούνε με όσο το δυνατό περισσότερους τρόπους για την υλοποίηση των στόχων τους. Είμαστε όλοι οι Θεσσαλοί περήφανοι για τη συμμέτοχη τους και εγώ προσωπικά νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μου δόθηκε σήμερα η ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά τόσο τους αθλητές μας όσο και τους γονείς τους που τους στηρίζουν και τους στέκονται στην προσπάθεια τους.»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κα Καραλαριώτου Ρένα, γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να υποδεχόμαστε σήμερα εδώ τους Θεσσαλούς αθλητές που θα συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ τον προτέρων γιατί η συμμετοχή τους και μόνο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε και να κατακτούμε τους στόχους που βάζουμε. Θα είμαστε μαζί τους στο σύνολο της προσπάθειας τους.»

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αθλήτριες Ντρισμπιώτη Αντιγόνη και Τσινοπούλου Παναγιώτα και οι γονείς των αθλητών Αλεξούλη Χάϊδως, Αναγνωστοπούλου Κρίστι, Βολικάκη Χρήστου, Διαμαντή Στέφανου, Παπαμιχαήλ Αλέξανδρου.

Η λίστα των αθλητών θα οριστικοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί και η διαδικασία επιλογής τους από τις ομοσπονδίες τους.

Τον λόγο πήρε εκ μέρους των γονέων ο κ. Αλεξούλης Ιωάννης ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΕΔ Θεσσαλίας λέγοντας ότι είναι πρωτόγνωρο ένας φορέας να συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά σε Θεσσαλούς αθλητές που συμμετέχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Συνεχάρη όλους τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και είπε ότι η συμμετοχή τους και μόνο είναι ιδιαίτερη τιμή για την Θεσσαλία και την Ελλάδα γενικότερα.

Τέλος, η αθλήτρια Τσινοπούλου Παναγιώτα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσό δηλώνοντας ότι η ίδια αλλά και όλοι οι συναθλητές της θα κάνουν τα πάντα ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια τη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Λογγιές: «Εφυγε» από τη ζωή ο Βασίλειος Κολέτσιος

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΛΕΤΣΙΟ ΕΤΩΝ 64 Θανόντα…