NOE Trikala

(Φωτό, Αρχείου)

Την Τετάρτη 15/11/2017 συνεδρίασε η ΝΟΕ Τρικάλων με παρόντες την Υπεύθυνη για το Νομό Τρικάλων και τους Εκπροσώπους όλων των υποψηφίων παρότι  για την δεύτερη Κυριακή υποψήφιοι είναι δύο  η κ. Γεννηματά και ο κ. Ανδρουλάκης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι συνεχίζουν να συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων της πρώτης Κυριακής κι αυτό αποτελεί μαζί με την μεγάλη συμμετοχή του πρώτου γύρου ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα του εγχειρήματος.

Επίσης όλοι οι εθελοντές, Υπεύθυνοι εκλογικών κέντρων – εφορευτικές επιτροπές και χειριστές θα είναι στην θέση τους και την ερχόμενη Κυριακή της 19 Νοεμβρίου.

Η ΝΟΕ Τρικάλων είναι στις επάλξεις για  να φέρει σε πέρας την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη του επικεφαλής του Νέου Φορέα.

Την δεύτερη Κυριακή θα είναι πιο εύκολη η ψηφοφορία αφού οι ψηφοφόροι δεν θα πληρώσουν ούτε θα συμπληρώσουν  αιτήσεις. Άρα  θα τρέξει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία. Δικαίωμα συμμετοχής στην δεύτερη Κυριακή έχουν όσοι πολίτες ψήφισαν των πρώτη Κυριακή.

Τις επόμενες ημέρες η ΝΟΕ θα ασχοληθεί με την κινητοποίηση όλων των πολιτών που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, ώστε η μεγάλη συμμετοχή που τρόμαξε την κυβέρνηση και ανάγκασε τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει νωρίτερα την  καταβολή του κοινωνικού μερίσματος  να συνεχιστεί και αυτή τη Κυριακή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΝΟΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/4/2024 η Γενική Συνέλευση της Ο.Λ.Κ. καθώς και οι εκλογές γ…