hoop02

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων  ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά ταξίδι στην Αθήνα με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της αλλαγής του έτους σε μία ευκαιρία για φιλικά παιχνίδια και γεύση Ευρωλίγκα.

Το φετινό ταξίδι ήταν το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου. Σε ένα τριήμερο όπου οι πέντε τμήματα της ΗΟΟΡ (ΜΙΝΙ αγόρια, ΜΙΝΙ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ κορίτσια, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ, ΠΑΙΔΙΚΟ και ΕΦΗΒΙΚΟ) φρόντισαν να γεμίσουνε με επιπλέον παραστάσεις που μόνο χρήσιμες θα τους φανούνε για το μέλλον τους.

Κατά την παρουσία τους δώσανε δώδεκα φιλικά παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, BAC (η ομάδα του Κώστα Παταβούκα), Μαρούσι και Πρωτέα Βούλας. Επίσης την πρώτη μέρα παραβρέθηκαν στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού.

Ακόμη με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Αθήνα τα μέλη της ΗΟΟΡ βρέθηκαν και στα δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκας που διεξήχθησαν εκείνες τις ημέρες. Καταρχήν στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Εφές Αναντολού και την επόμενη μέρα στο ΣΕΦ στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο.

Μεταξύ άλλων οι παίκτες της ΗΟΟΡ προπονήθηκαν στις 5 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας μετά την παραχώρηση από τον Παραυιό Δορκοφίκη, που θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία όπως και όλες τις ομάδες.

Ακόμη ο επικεφαλής της ΗΟΟΡ Γιώργος Μασλαρινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Euroleague της NOVA όπου αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.

Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311
Mail: [email protected]
Site: www.hoopbec.gr

hoop01 hoop03 hoop04 hoop05 hoop06

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…