elme

Στην Καρδίτσα έχει αρχίσει η διαδικασία πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας. Σε διάρκεια πέντε μηνών έχουν γίνει 25 πλειστηριασμοί ακινήτων και έχουν δημοσιευτεί άλλοι 26, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τους επόμενους μήνες.

Τα φτωχά, πλέον, μεσαία στρώματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, έχουν φορτωθεί με χρέη προς κάθε κατεύθυνση, στα οποία είναι αδύνατο να ανταποκριθούν, αλλά και να αποφύγουν την παραπέρα εξαθλίωση, στο πλαίσιο των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Όλα αυτά μπορούν να αποτραπούν εάν πολίτες και συλλογικότητες συντονιστούν και αγωνιστούν προς κάθε κατεύθυνση για την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τη θεσμοθέτηση της πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, με την κατοχύρωση του δικαιώματος όλων στα κοινωνικά αγαθά.

Η ΕΛΜΕ θα συνεργαστεί στη μάχη που δίνεται γι’ αυτόν τον σκοπό και ενημερώνει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ότι κάθε Τετάρτη από 15.30 έως 17.00 πραγματοποιούνται παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας.

Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ  ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Μάκης Παπαγεωργίου: Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως το τι ψήφισαν & πού ανήκουν

Συνδημότισσες και Συνδημότες… …ένας μεγάλος προεκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλ…