athirevma (8)

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  για μία ακόμα χρονιά η Γιορτή Πέστροφας στο Βαθύρεμμα  το Σάββατο 10 Αυγούστου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθυρέμματος, στην πλατεία του Χωριού όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να περάσει  μία ευχάριστη ψυχαγωγική  βραδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέφανος Βουτσελάς , καλωσορίζοντας τους επισήμους τον Δήμαρχο Πύλης Κων/νο Μαράβα τους ιερείς  και όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι «Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να διοργανώνει κάθε χρόνο την εκδήλωση «Γιορτής της Πέστροφας» το τελευταίο Σάββατο  πριν  από τον δεκαπενταύγουστο τιμώντας φέτος την Μνήμη των αδελφών Ρούσα που πρόσφατα χάθηκαν πρόωρα  από κοντά μας».

Συνεχίζοντας ο κ. Βουτσελάς  την ομιλία του απευθυνόμενος προς τον κ. Δήμαρχο τόνισε ότι «είναι τιμή για μας να το γνωρίζετε  και ο σεβασμός προς το πρόσωπό σας , για πολλοστή φορά για την συνεργασία μας για το κοινό καλό ευχαριστούμε τους δημοτικούς Συμβούλους που παρευρίσκονται».

Τέλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου για το Καλοκαίρι που σκοπό έχουν να ζωντανέψουν το χωριό μέσα από τη παράδοση και το Πολιτισμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος  του Συλλόγου κ. Μιχάλης Μπάλας ο οποίος ευχαρίστησε για την παρουσία όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας…  «δύσκολες οι στιγμές για όλους μας εδώ στο χωριό μας, αλλά η ζωή συνεχίζεται πρέπει να συνεχίσουμε την παράδοση που  για δεκαπέντε χρόνια γίνεται η σημερινή εκδήλωση της γιορτής της Πέστροφας.

Θα ήθελα επί πλέον να ευχαριστήσω τους χωριανούς μου που με την ψήφο τους με τίμησαν να εκλεγώ Πρόεδρος του χωριού και υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλλίτερο  μπορώ για αυτόν τον τόπο εδώ πέρα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την στήριξη απέναντι στον Σύλλογο καθώς και τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. για την συνεργασία μας τόσα χρόνια».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα ο οποίος προσφώνησε τους παρευρισκόμενους τους Άγιους Πατέρες , τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη της Διοίκησης έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Μπάλα για την εκλογή του ως πρόεδρος, ενώ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο, που  για δεύτερη φορά τον τίμησε με την ψήφο του και κατέστη ξανά Δήμαρχος Πύλης, επισημαίνοντας… «Να ξέρετε ότι όσα σας έχω υποσχεθεί προεκλογικά θα προσπαθήσω να το κάνω και θα είμαι δίπλα σας».

Παρευρέθη και ο δημ. σύμβουλος Β. Αναγνώστου.

Αφού όλοι απόλαυσαν την νόστιμη Πέστροφα που ήταν τηγανισμένη με καλαμποκάλευρο και βούτυρο, ακολούθησε  χορός και γλέντι υπό τον ήχο ζωντανής δημοτικής ορχήστρας.

Επίσης έγινε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών καταγόμενοι  από το Βαθύρευμμα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας.

Α.Τ.

athirevma (1)

athirevma (2)

athirevma (3)

athirevma (4)

athirevma (5)

athirevma (6)

athirevma (7)

athirevma (9)

athirevma (10)

athirevma (11)

athirevma (12)

athirevma (13)

athirevma (14)

athirevma (15)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…