akadimia-xorou-copy

Η ακαδημία Χορού Τρικάλων είναι και φέτος στο πλευρό  των Τρικαλινών πολιτών και όχι μόνο γι αυτό και δημιουργεί παροχές για να είναι ο χορός προσιτός σε όλους.

  • Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ακαδημία συμμετέχει  στα προγράμματα Κοινωνικής Δομής Μουσικής και Χορού για το 2016-2017 που υλοποιεί με επιτυχία ο  Δήμος  Τρικκαίων, με αποτέλεσμα να παρέχονται δωρεάν μαθήματα  χορού, σε πολυάριθμους μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας , που είναι άποροι ή οικονομικά αδύναμοι.
  • Μεγάλες είναι οι προσφορές για όλους τους ανέργους, τους φοιτητές ,τους πολύτεκνους καθώς και οικονομικά πακέτα για όλη την οικογένεια!!!
  • Όλοι οι γονείς παιδιών 3-4 ετών έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα χορό της αρεσκείας τους ΔΩΡΕΑΝ!

Και οι δράσεις δεν τελειώνουν εδώ!  Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων πρόθυμη προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα . Στο πλαίσιο αυτό η Ακαδημία  ξεκινάει τη φετινή σεζόν με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση ‘wheeling 2 help vol 2 την Κυριακή  18/9 όπου υποδεχόμαστε τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη που μαζί με την παρέα του έχει ξεκινήσει από Κων/πολη στις 7 Σεπτέμβρη και θα καταλήξουν στο Ηράκλειο με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για 100 αναπηρικά αμαξίδια.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 11.00 και κορυφώνονται στις 17.00 με την άφιξη του Χρυσοβέργη  και η Ακαδημία θα βρίσκεται εκεί για να δώσει ένα καλλιτεχνικό – χορευτικό τόνο στην άφιξη του.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…