Χορος Αρχική 5 copy

Για ένα αυθεντικό Ελληνικό  χασάπικο. Για ένα  σαγηνευτικό  ανατολίτικο  χορό.  Για  μια παραδοσιακή ναπολιτάνικη Ταραντέλλα.  Για ένα θερμό  Αιγυπτιακό χορό.  Για  την πορωτική Γαλλική  ραπ.  Για ένα  δυναμικό Ισπανικό pasodoble. Για ένα  Κουβανέζικο λίκνισμα.  Για μια  έντονη  «Αμερικανιά» γεμάτη  σύγχρονο χιπ χοπ  και Μαζορέτες. Για  μια ερωτική Κουβανέζικη  bachata  .  Για  μια ξεθεωτική Κολομβιανή  Zumba.  Για ένα παθιασμένο Αργεντίνικο Τάνγκο.  Για μια εκρηκτική Βραζιλιάνικη samba  …  για όλα αυτά  αλλά  και για ακόμα περισσότερα αξίζει κάποιος  να βάλει πλώρη για τα απέραντα  του κόσμου   και να τα ζήσει στην ψυχή  του.  Να δει  τη μαγεία  του κάθε χορού.

Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων  σας προσκαλεί  να επιβιβαστείτε  στο πλοίο  της  και  να  βιώσετε αυτή την αξέχαστη εμπειρία  σε κάθε λιμάνι  που θα συναντήσετε. Το ταξίδι  θα είναι  μεγάλο. Όμως καθόλου  κουραστικό. Γιατί  μέσα από  αυτό  εμπλουτίζεται  η ψυχή  μας, το μυαλό  μας. Ας είμαστε  ειλικρινείς. Ταξιδεύουμε  με την αφορμή  να γνωρίσουμε  νέους πολιτισμούς  άλλες καταστάσεις  διαφορετικούς  ανθρώπους.  Πιστεύουμε λοιπόν ότι το ταξίδι είναι το βίωμα  που έχει κανείς για να γίνει καλύτερος άνθρωπος  να γίνει… πολιτισμένος  άνθρωπος….

Αυτό  θα κάνουμε  όλοι μαζί την Τρίτη 14  Ιουνίου  στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικάλων όπου θα συμμετέχουν πάνω από 250  χορευτές όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες…).

Η προετοιμασία όλων των χορευτών είναι εντατική και οι πρόβες συνεχείς, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ανταποκριθούμε σε ένα φαντασμαγορικό show υψηλών απαιτήσεων.

Ειδική συμμετοχή Tango Argentino από τους πρωταθλητές Ελλάδος Γιούλια Πεταράκη – Γιάννη Σαπατόρη    

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο γνωστός ηθοποιός  Λεωνίδας Καλφαγιάννης  (Κάτω Παρτάλι).

Οι Καθηγητές της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων  που έχουν αναλάβει όλες τις χορογραφίες της βραδιάς είναι :

Γιούλια Πεταράκη: (Latin , Latin αγωνιστικών και Tango Argentino), Σοφία Κωστούλα:(Eλληνικών παραδοσιακών), Μαριάννα Διαμαντή:(παραδοσιακό αιγυπτιακό bellydance) Dorian Tafa: (Break dance & hip-hop), Μάγδα Μπέττα:  (hip-hop), Μάγδα Σαμαρά: (Οriental , Hip hop , Dancehall,Σύγχρονο), Κλεοπάτρα Αδαμοπούλου (Salsa, Bachata, Kizomba),                                  Κοσμάς Καφφές:(Parkour – Freerunning),   Βάλια Μπρίση: (Δημιουργικό – Μουσικοκινητική αγωγή), Γιάννης Τσουλάκας:  (Ελ-umba & Zumba).Στέλλα Μπλάνα: (Zumba & Zumba kids).

Καλλιτεχνική επιμέλεια εκδήλωσης Γιούλια Πεταράκη , Σταύρος Σούλιος.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και μια ακόμα μεγάλη έκπληξη καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν καθοριστικά την  φετινή προσπάθεια.

Αντικρίστε το απέραντο γαλάζιο  και αφήστε  την καρδιά σας να ταξιδέψει.

«Άγκυρα στα λιμάνια του κόσμου». .. σαλπάρουμε;

Χορος 6 copy Χορος 1 copy Χορος 2 copy Χορος 3 copy Χορος 4 copy

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …