AOT (5)

Πριν από την αναμέτρηση στο πρωτάθλημα Κ16 ΑΟΤ-Άγιος Οικουμένιος, η Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα βράβευσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μπακογιάννη , ο οποίος μετά το ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια, επανήλθε στα γήπεδα και ξαναπαίζει ποδόσφαιρο, γερός και δυνατός .

Ο Κωνσταντίνος ήταν μέλος της Ακαδημίας του ΑΟΤ για τρία έτη και τώρα αγωνίζεται στην ομάδα της συνοικίας του, τον Άγιο Οικουμένιο. Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΟΤ, Κώστας Καρακούσης και ο αρχηγός της Κ16 , Τσιούνης, απένειμαν στον Κωνσταντίνο αναμνηστικό ποδοσφαιρικό αγαλματίδιο και του δώρισαν και μια στολή της ομάδας μέσα σε χειροκροτήματα απ΄ όλα τα παιδιά και τους γονείς.

Η ομάδα του Αγίου Οικουμενίου και ο υπεύθυνος αυτής, Παναγιώτης Πέτσας, ευχαριστεί την Ακαδημία του ΑΟΤ γι΄ αυτήν την κίνηση προς τον Κωνσταντίνο , συγχαίρει ιδιαίτερα τον Κώστα Καρακούση για την βράβευση του παιδιού και εύχεται όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν υγεία και να απολαμβάνουν τον αθλητισμό και το αγαπημένο τους άθλημα.

Ωραίες εικόνες στο γήπεδο Φλαμουλίου , διότι το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε επίπεδο ακαδημιών, πρέπει να προάγει πάνω απ΄όλα αξίες και ηθική.

AOT (2)

AOT (1)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…