james-eisboleas-dallas-cnn

( Φωτο: Αστυνομία Ντάλας)

Ένας 72χρονος από το Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει άνδρα που όπως ισχυρίζεται εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του. Πυροβόλησε τον εισβολέα με την καραμπίνα, τον σκότωσε όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο.

Αντιμέτωπος με εισβολέα στην αυλή του σπιτιού του ήρθε ένας 72χρονος Αμερικανός το βράδυ της Πέμπτης. Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι. Όπως εξήγησε αργότερα στις αρχές κάποιος επιχείρησε να μπει στην αποθήκη της αυλής του και τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα.

Ο 72χρονος που δεν έβλεπε που βρισκόταν ο εισβολέας ισχυρίζεται πως φώναξε να μην πλησιάσει αλλιώς θα πυροβολήσει. Στη συνέχεια ο Μέγιερ ισχυρίζεται πως ο άγνωστος άνδρας έκανε μερικά ακόμη βήματα προς το μέρος του, κρατώντας στα χέρια μια αξίνα. Τότε ήταν που ο 72χρονος πυροβόλησε και όπως είπε τον είδε να πετά την αξίνα και να τρέχει προς το πάρκο πίσω από την αυλή του. Ο Μέγιερ γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο.

Ο 72χρονος βρήκε το πτώμα του εισβολέα στην αυλή το πρωί
Το επόμενο πρωί που ο ηλικιωμένος σηκώθηκε παρατήρησε κάτι να κείτεται στην πίσω αυλή του. Στην αρχή πίστεψε πως επρόκειτο για κάποια σακούλα σκουπιδιών, όμως με τρόμο ανακάλυψε πως η ριπή που είχε ρίξει μέσα στη νύχτα είχε βρει τον στόχο της και ο άγνωστος άνδρας είχε πέσει νεκρός.

Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ζήτησε από τη γυναίκα του να συμβουλευτεί δικηγόρο πριν καλέσουν την αστυνομία για το περιστατικό. Μάλιστα, αρχικά ο 72χρονος αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο καθώς όπως είπε «ήταν το θύμα ενός εγκλήματος και πως χρειαζόταν ιατρικής βοήθειας».

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου ο 72χρονος
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του με το πρόσωπο προς το έδαφος στο πάρκο έξω από την αυλή του Μέγιερ με μια πληγή από την πυροβολισμό στον λαιμό. Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ήταν νεκρός για ώρες. Όταν οι αρχές δεν εντόπισαν τους κάλυκες, ο 73χρονος τους εξήγησε πως τις περισυνέλεξε. Ωστόσο, γείτονες έδωσαν κατάθεση και δήλωσαν πως άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Ο Μέγιερ συνελήφθη και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. Αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή και αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων. Η ταυτότητα του νεκρού άνδρα δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί από την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…