KAP_2

Ενημερωτική Ημερίδα Διαβούλευσης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Νέα ΚΑΠ) για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες (Ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA), την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινής Αραμπατζή.

Η Ημερίδα διεξάγεται από την Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, κ. Κωνσταντίνου Μπαγινέτα.

Κατά τη συζήτηση θα αναφερθούν οι νέες προτεραιότητες και οι αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020 με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και την διαβούλευση με φορείς του αγροτικού χώρου και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην «Εταιρική Σχέση» για την προετοιμασία του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027.

Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων και την ενεργή συμμετοχή τους στις διαδικασίες διαβούλευσης έχει αναρτηθεί σχετικό Κείμενο και Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης, στο οποίο αναδεικνύονται οι νέες προκλήσεις, προτεραιότητες και αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020, στους δικτυακούς τόπους:

  1. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,
  2. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και
  3. του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του ΠΑΑ

Επισυνάπτονται το Πρόγραμμα και η Πρόσκληση της Ημερίδας.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…