vlaxogiannis

Αρκετά με τους «Ρουβικουνες» και τους «Μπαχαλακηδες….»

Η αποψινή καταδρομικη επίθεση  κουκουλοφορων εναντίον του Α. Τ. Ομονοίας, προκαλεί για μια ακόμη φορά την οργή και αγανάκτηση της κοινής γνώμης.
Σαράντα (40) βόμβες μολότοφ κατά οχημάτων και  αστυνομικών, τέσσερις (4) τραυματίες αστυνομικοί , μεγάλες ζημιές στο κτήριο και…  καμμια σύλληψη…..
Μια ακόμη απόδειξη, του πώς αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους….
Η συνεχής ατιμωρησία των «κουκουλοφορων» και του «Ρουβικωνα», έχει αποθρασυνει τους παντός είδους «μπαχαλακηδες», που προκαλούν συνεχώς το κράτος Δικαίου και την εννομη τάξη….
Υπεύθυνη για την όλη κατάσταση, είναι η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που παρακολουθούν απαθως τέτοιου είδους επιχειρήσεις του αντιεξουσιαστικου χώρου….
Πολίτες και αστυνομικοί, βρίσκονται στο έλεος των παντός είδους μπαχαλακηδων και αλληλεγγυων…..
Η Νέα Δημοκρατία καλεί έστω και τώρα την Κυβέρνηση, – για όσο ακόμη παραμένει στη θέση της…. -, να εφαρμόσει τους Νόμους κατά παντός υπευθύνου ταραχοποιου.
Τέτοια φαινόμενα βίας και ανομίας, με την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα παταχθούν αμείλικτα. Ο Νόμος και Τάξη, θα επιβληθούν σε κάθε  περίπτωση.  Αρκετά υποφέρουν οι πολίτες, από τις…. ακτιβιστικες επιχειρήσεις των «καλομαθημενων μπαχαλακηδων….»

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Στη  «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» λειτουργούμε πιστεύοντας στην δημιουργική σύνθεση των ιδε…