odigos zompi

Δύο μέρες μετά την άρση των μέτρων σχετικά με τους περιορισμούς που ίσχυαν στην κυκλοφορία και είχαν σαν αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να τραβήξουν χειρόφρενο στο ΙΧ τους, από χθες σε πολλά εξ αυτών οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν το «ξεκάπνισμα» κάπως απότομα και με πολύ πάθος, απ’ ό,τι φάνηκε κι από την κίνηση στους δρόμους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να επιδεικνύουν μία άτσαλη και επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά, λες και ξύπνησαν από ένα μεταθανάτιο λήθαργο, θυμίζοντάς μας ανάλογες ταινίες του Χόλυγουντ!

Αρκετά τα περιστατικά μικροατυχημάτων ή προ-ατυχημάτων, που σε ένα μάλιστα εξ αυτών παρολίγον θύμα θα ‘πεφτε & ο γράφων, όταν ο «μπάρμπας» την οδό Πύλης στα Αμπελάκια, ακριβώς μπροστά στον Ι. Ναό του Αη Γιώργη, μεγάλη η χάρη του, που έβαλε το χεράκι του και μας έσωσε, την μετέτρεψε δική του πίστα, χαράσσοντας όπως γουστάρει διαδρομές σ΄αυτήν, ξεχνώντας δύο πρώτα βασικά πράγματα…:

1) Τ’ αμάξι εκτός από γκάζι & τιμόνι έχει κι άλλα εξαρτήματα, τα οποία εάν δεν τα έχει κανείς υπόψιν του, εύκολα μετατρέπεται σε Καλάζνικοφ σκορπώντας τον όλεθρο… &

2) Η μάσκα που φοράμε αυτές τις μέρες είναι χειρουργική και όχι ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ!!!

Αυτό κε «μπάρμπα» σημαίνει ότι θα πρέπει να σου καλύπτει ΜΟΝΟ μύτη & στόμα & επουδενί ολόκληρο το πρόσωπο, πολύ περισσότερο δε όταν οδηγείς!!!, που σε αυτή την περίπτωση συν τοις άλλοις δεν είναι απαραίτητη!

Και σαν μην έφτανε αυτό, μισή ώρα αργότερα, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο της Πύλης & μία ώρα αργότερα, κάτι ανάλογο στον κόμβο της Λυγαριάς, καθώς άλλος «μπάρμπας», παραβίασε το κόκκινο, όπως μας ενημέρωσε φίλος που έτυχε να διέρχεται του σημείου & ποιος ξέρει πόσα άλλα σε όλη τη χώρα ή σε όλο τον κορονόπληκτο κόσμο μας, έχουν συμβεί!!!

Για όλα αυτά μία μόνο εξήγηση μπορεί να υπάρχει η ο οποία φαίνεται και λογική & είναι & επιστημονικώς τεκμηριωμένη…

Η απομόνωση διαρκείας, λόγω της καραντίνας, σύμφωνα και με έρευνες ψυχολόγων, είναι δυνατόν να δημιουργήσουν παράξενες καταστάσεις, όπως μεταξύ άλλων άγχος, κόπωση, πτώση ηθικού αλλά και δημόσια αντίδραση που μπορεί να εκδηλωθεί και με σοβαρή έλλειψη προσοχής και στην οδήγηση!!! λέμε εμείς τώρα…

Γιατί ρε παιδί μου, όπως και να το κάνεις δεν είναι δυνατόν να έχεις ξεχάσει να οδηγείς μετά από δυο μήνες απομόνωσης & αποχής απ’ το τιμόνι!

Γιατί και η οδήγηση είναι όπως το σεξ! Αφού το μάθεις κολλάς και… ε…πώς να το κάνουμε δεν ξεχνιέται. Ξεχνιέται;;;

Πάντως για καλό & για κακό, Προσοχή!!! λοιπόν στους δρόμους αυτές τις πρώτες μέρες, μετά την άρση των μέτρων με τα μάτια όλων μας γαρίδα…και τα αφτιά τσιλωμένα!!!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι έπνιξε την κόρη του

Ο 69χρονος αφού σκότωσε την 42χρονη κόρη του, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του Τραγωδ…