zouraris copy

«Θα έρθουν αργότερα οι άλλοι και θα νομοθετήσουν αλλιώς, έτσι γίνεται, εκτός αν υπάρχει χρηματισμός ή νεποτισμός – που δεν υπάρχει εδώ. Υπάρχει εκλεκτική συγγένεια, δεν είναι προς θάνατον»

«Δεν είναι και προς θάνατον οι φωτογραφικές διατάξεις» δήλωσε στη Βουλή ο Κώστας Ζουράρις με αφορμή τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η διάταξη για μετατάξεις εκπαιδευτικών σε ν/σ του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα είναι φωτογραφική.

«Θα έρθουν αργότερα οι άλλοι και θα νομοθετήσουν αλλιώς, έτσι γίνεται, εκτός αν υπάρχει χρηματισμός ή νεποτισμός – που δεν υπάρχει εδώ. Υπάρχει εκλεκτική συγγένεια δεν είναι προς θάνατον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

«Έχουμε αντιρρητικό ρόλο… άρα η μείζον κ η ελλάσσων αντιλογία – προς τη μείζων αντιλογία να πω θα έχουμε πάντα στη φύση της νομοπλασίας έναν χαρακτήρα που θα χαρακτηρίζετε από φωτογραφίσεις – δηλαδή θα εκφράζει πεποίθηση που ως προς τις συγγένειες θα ρυθμίζει θέματα. Ρυθμίζονται θέματα που είναι πιο συγγενικά σε κάποιους» σημείωσε.

«Από ιδρύσεως Ψωροκώσταινας η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν – η κυβέρνηση δεν είναι μεν κατοχική κυβέρνηση πχ Τσολάκογλου, αλλά κυβέρνηση υπό κατοχήν όπως η εθνική επιτροπή πολιτικής απελευθερώσεως, ενώ ο ΕΛΑΣ είχε δύναμη παρακολουθούσε ανίσχυρος τις σφαγές στην Κρήτη» πρόσθεσε δε ο βουλευτής.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς επέμεινε ότι η διάταξη για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι φωτογραφική για τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ζουράρις είχε δηλώσει στις 14 Απριλίου ότι στην Αριστερά το ρουσφέτι το ονομάζουν «ηθικό πλεονέκτημα».

Πηγή: skai.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…