unnamed

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, για την έγκριση δημοπράτησης και την χρηματοδότηση της «Ενεργειακής Αναβάθμισης 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων»

Το πράσινο φως άναψε, με την υπογραφή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού,για τηνδημοπράτηση του πολύ σημαντικού έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 5ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων», προϋπολογισμού 840.774,80 ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της ΠεριφέρειαςΘεσσαλίας. Πρόσφατα ο Δ/ντης του σχολείου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη προκειμένου να εκφράσουν τις έντονες ανησυχίες τους και να τονενημερώσουν για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε όλη τη σχολική κοινότητα, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, που άκουσαν την φωνή της σχολικής κοινότητας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…